Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Pasaréti Síiskola

gyerekek és felnőttek oktatása / műanyagpálya / sífelvonó / kölcsönző / táborok
Síterep
Oktató
Oktatás
alpesi sí / snowboard
Szint
kezdő / haladó / versenyző
Típus
egyéni / csoportos
Nyelv
magyar / angol / német
Cím
1026 Budapest, Pasaréti u. 11-13.
Telefon
+36 70 376 0641
A Pasaréti Síiskola műanyagpályája egyedül álló módon négy évszakon át várja a síelni vágyó tanulókat, modern, barátságos környezetben, képzett, gyereknyelven értő, jó humorral megáldott oktatókkal. Nálunk játékos, szórakoztató formában ismerkedhetnek a síeléssel, csoport- és magánóráink a kezdőtől a haladóig minden tudásszintet kiszolgálnak, óvodásoktól a nagyszülőkig.

Kombinált tolókaros, tányéros felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag sípályánk - évszakoktól és időjárástól függetlenül - kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára. Fűtött épületünkben nem csupán öltöző és mosdó kap helyet, hanem sí- és snowboard kölcsönző is, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő HEAD felszerelést.

Ausztriai sítáborainkba minden alkalommal több oktató is velünk tart, hogy a tanítványok a már megszokott oktatók segédletével ismerkedhessenek a havas lejtőkkel. Táboraink minden évben sikerrel zárulnak, hiszen nem csak a gyerkőcök sítechnikája fejlődik, hanem felejthetetlen élményekben is részük lehet.

Ahogy télen sítáborokkal, úgy nyáron napközis sporttáborokkal várunk, ahol a már megismert oktatókkal síelhettek, úszhattok, görkorizhattok, focizhattok, és nem utolsósorban együtt bolondozhattok.

Versenycsapatunk tagjai kiemelkedő eredményeket érnek el 2010-es indulásuk óta, és utánpótlás csapataink is lelkesen készülnek a csapat külön edzésein és táboraikban, többek között a Pasaréti Síiskola éves nyílt műanyagpályás versenyére.
Síiskolánk nem csupán síoktatásra korlátozza tevékenységét: itt valódi közösségi élet folyik, sok programmal, rendezvénnyel télen és nyáron is. Az év folyamán minden lehetőséget kihasználunk közös ünneplésre, játékra, sportra, programok szervezésére.

Reméljük mielőbb találkozunk és személyesen is megismerkedhetünk!

Bővebb infó: https://pasaretisiiskola.hu/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.