Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Téli örömök ősszel a Pasaréti Síiskolában

2009.10.06.

Téli örömök ősszel a Pasaréti Síiskolában Újabb műanyag sípályával és sífelvonóval lett gazdagabb a főváros. Október 3-án megnyílt a Pasaréti Síiskola a Vasas Pasaréti úti Sporttelepén. A vártnál is sikeresebben zárult a síiskola nyílt hétvégéje, melyre sok gyermek és szülő látogatott el.
Szombat délelőtt Kovács István megnyitó beszédét követően a Magyar Síoktató válogatott bemutató sízéssel avatta fel az új pályát és látványos elemekkel kápráztatta el a fiatalokat és szülőket egyaránt.

A lejtő kipróbálásában természetesen a gyermekek jártak az élen, akik oktatók felügyelete mellet nagy élvezettel kanyarogtak a kijelölt szakaszokon. Azok a lelkes jelentkezők, akinek most volt először léc a lábán bizonyára élményekkel teli napot tudhatnak maguk mögött, hiszen egy új sportág megismerése mindig emlékezetes pillanatnak számít. A haladóbb sízők, nem annyira a sítechnika, inkább a pálya megismerését tűzték ki célul. A hazánkban újdonságnak számító kombinált tányéros felvonó igazi élményt jelentett gyerekeknek felnőtteknek egyaránt, hiszen biztonságosan és kényelmesen lehet vele feljutni a "hegy" tetejére. A pálya kialakításának köszönhetőn minden tudásszinten akadt megfelelő hely a gyakorlásra.



Október 10-étől szeretettel várják a beiratkozott tanítványokat az első csoportos foglalkozásra. Akik még nem határozták el magukat, azok sincsenek lemaradva, hiszen az igényeknek megfelelően folyamatosan indítja a síiskola az új csoportokat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.