Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Beszámoló a február 27-ei Slider Club síversenyről

2011.03.24.

Beszámoló a február 27-ei Slider Club síversenyről A 2010/2011-es síszezonban néhány síiskola összefogásával kezdetét vette hazánkban a műanyagpályás síversenysorozat, mely 5. állomásának a Slider Club Sí és Snowboard Iskola adott otthont február 27-én.
A verseny napján tökéletes körülmények fogadták a látogatókat. Reggel gyönyörű napsütésben köszönthettük első nevezőinket, és az égiek jóvoltából ez a későbbiekben sem változott. Annak ellenére, hogy javában tartott a síszezon, és sok tanítványunk éppen külföldön volt hófödte sípályákon, valamint hogy influenza-járvány miatt sokan távol kényszerültek maradni a versenyzéstől, igen szép számú gyermeksereg jelent meg. A versenyzők a kiírásnak megfelelően külön kategóriákban indultak korosztály, és nem szerinti bontásban. A korcsoportok versenyei között fél-egy óra állt az indulók rendelkezésére, hogy megismerkedjenek a síiskolában található, Magyarországon eddig egyedülálló műanyag borítással, és hogy felkészítsék mind testüket, úgy szellemüket a megmérettetéshez.

A versenyzők – edzőikkel, oktatóikkal együtt - nagy izgalommal toporogtak az indítópálca mögött és óriási lelkesedéssel indultak neki a versenypályának. Sokan mindezt más és más álarc mögé bújva és/vagy különféle lufikölteményekkel felszerelve tették. (A rendezvényen ingyenes volt a lufifújás, - hajtogatás és az arcfestés.) Feszültséggel teli, komoly versenyek alakultak ki és nagyon szoros eredmények. (A századmásodperc pontos mérés ellenére még holtverseny is!) Az időmérésért szeretnénk külön köszönetet mondani Apjok Feri bácsinak!
A versenyzőket kísérő családtagokat, barátokat hősugárzók, kényelmes padok, valamint a visszajelzések és a fogyasztás sebességéből következtethetően különösen ízletes bográcsgulyás és forralt bor várta. A versenyről egy induló sem távozott üres kézzel. Minden induló kapott oklevelet, csokoládét, az első három helyezett mindemellett érmet és egy jó nagy ajándékcsomagot is a Bonbonetti jóvoltából, amit a helyezettek átadó ceremónián vehettek át, dobogón állva, vakuk villogása közepette. Két különdíjért is folyt a harc. A legfiatalabb versenyző gyertyafényes vacsorát nyert családja számára a Széphalom Vendéglőbe, a pályacsúcsot felállító pedig egy elektromos fogkefét, és fogászati szűrést a Matos családi fogászat felajánlásából. A verseny színvonalát tovább emelte a Ford Solymár valamint a Generali Providencia. A visszajelzéseket hallva a verseny nagy sikert aratott. Így ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Partnerünknek a támogatást, mellyel hozzájárult a 2011.02.27-ei síversenyünk megrendezéséhez, valamint a jelenlevőknek a segítséget és a szívélyes együttműködést.

Az eredmények itt találhatók:
Összesítő eredménytáblázat
Pont- és éremtáblázat

Reméljük, hogy mindenkivel hamarosan újra találkozunk a következő állomáson, melynek helyszíne a Freeride Club, időpontja 2011.04.03-án, vasárnap. Reméljük, hogy ott is szép idő vár minket, és sok versenyző!

Köszönettel:
Rév-Derschner Orsi és Rév Ádám
Slider Club Sí és Snowboard Iskola
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.