Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

SMSZ szakmai évadnyitó volt a Pasaréti Síiskolában

2013.10.04. Pasaréti Síiskola

SMSZ szakmai évadnyitó volt a Pasaréti Síiskolában Nagy megtiszteltetés érte a Pasaréti Síiskolát, amikor az SMSZ őket választotta évadnyitójának helyszínéül szeptember 22-én. Színes programokkal várták a tagokat a sípályán, melyen a síiskola, mint vendéglátók teljes oktatói létszámmal részt vettek.
A program verseny csapatunk, a Vasas SC Alpesi síszakosztály, bemutatójával kezdődött, majd síiskolánknak is lehetősége nyílt bemutatkozni Tóth Viktória vezető oktatónk által. A programok keretében Magyarné Willinger Andrea, óvodapedagógus, gyermekjáték tervező és fejlesztő tolmácsolásában, interaktív módszertani bemutatón vettünk részt. Olyan játékokat és versikéket mutatott be, melyekkel játékosan lehet bemelegíteni és tanulni, nemcsak az óvoda falai között, hanem a sípályákon, síelés közben is. Kiemelte, hogy a sport segíti és támogatja a pedagógusok munkáját is, és mi oktatók is nagyban hozzájárulunk a gyermekek ilyen irányú fejlődéséhez. Az egy óra, melyet ezen az előadáson töltöttünk szinte elrepült, és már következett is második nagy program a három próba - ügyességi csapatvetélkedő.
Három csapatot alakítottunk ki és csapatonként három állomást kellett teljesíteni. Ezek az következők voltak: sí szimulátor, slackline és trambulin ügyességi verseny. Nagy lendülettel fogtunk bele a "csatározásba".

Persze ezen az estén mindenki nyert! Hiszen nem csak tanultunk, hanem remekül éreztük magunkat.

A programokkal párhuzamosan a HEAD legújabb síléceivel ismerkedhettünk meg, illetve ingyenes lábállapot felmérésen vehettünk részt.
Az estét Egri Katalin, az SMSZ elnöke, az SMSZ 2013/14-es hivatalos szezon megnyitásával, a szakmai napok események tájékoztatásával, és az új minősítettet oktatóknak járó oklevél átadásával zárta.

Nekünk oktatónknak ez az este igazi csapatépítő program volt. Megint megerősödtünk abban az érzésünkben, hogy nagyszerű csapatot alkotunk. Mindannyian úgy mentünk haza, hogy ez egy igazán jó buli volt.

Ha nem lehettél velünk ezen az estén nézd meg a fotókat a galériában: http://pasaretisiiskola.hu/galery/index.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.