Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elindult a Helly Hansen Feel Alive kampánya

2016.11.14.

A szürke mindennapok során könnyű megfeledkezni azokról a pillanatokról, amelyekre hosszú évekkel később is szívesen emlékezünk vissza, átélve a tájat, amelyben siklottunk, vagy épp a sebesség szédületes élményét. A Helly Hansen Feel Alive kampánya az emlékezetes pillanatokat ünnepli.
A Helly Hansen, a hegyimentők és professzionális síelők vezető márkája fontosnak tartja azokat a pillanatokat, amikor tényleg elemünkben érezzük magunkat. A márka idén ősszel induló új, globális kampánya, az ”Alive since 1877” arra inspirálja az embereket, hogy kimozduljanak lakásaikból, és osszák meg különleges élményeiket a #feelalive hashtaggel ellátva a www.hellyhansen.com/alive oldalon november 16. és január 10. között.

Feel Alive film:
Az új kampány inspirációját több mint 50.000 professzionális síelő és hegyimentő tapasztalata adta, akik minden nap Helly Hansent viselnek, és hivatásuk során számtalan veszélyes helyzetet élnek át annak érdekében, hogy a síterepek biztonságosak legyenek a látogatók számára.
"Norvég hazánkból indulva a Helly Hansen 1877 óta mindig arra törekedett, hogy olyan professzionális szintű ruházatot tervezzen, amelyben biztonságosan adózhatnak a mozgás szenvedélyének. Ebben a szezonban több mint 200 síterep 50 000-nél is több professzionális síelője szavaz bizalmat a Helly Hansen ruháknak." - mondta Erik Burbank, a Helly Hansen marketingigazgatója. - Ezek az emberek mindennap a legcsodálatosabb, egyben legveszélyesebb természeti körülmények között dolgoznak. Egyedülálló kapcsolatunknak köszönhetően egyre innovatívabb és dizájnosabb termékeket tudunk létrehozni, és minden termékünket a profik szellemisége határozza meg. A Helly Hansen Alive kampánya a profikat ünnepli, akiket a kültéri kalandok inspirálnak."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.