Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb dizájn díjat kapott a H2 Flow Jacket

2012.10.11. 2013.05.13. | frissítve: 2013.05.13.

A Helly Hansen tavalyi fejlesztésű középrétege, a H2 Flow Jacket egyre népszerűbb az innovatív, szabadalmaztatott hőmérséklet szabályozó technológiának és letisztult, modern megjelenésének köszönhetően. A legutóbbi elismerést Skandinávia legtekintélyesebb dizájn díja jelentette.
Helly Hansen H2 Flow™ Jacket
A Dizájn Kiválósági díjat, a Norvég Formatervezési Tanács adta át a Helly Hansennek.
Ezt megelőzően a Helly Hansen elnyerte a 2012 Good Design díjat is, amit a neves intézmény, a Chicago Athenaeum: Építészeti és Dizájn Múzeum valamint az Európai Építészeti és Urbanisztikai Központ ítélt oda a vállalatnak.

Melegebb, hűvösebb, könnyebb: a H2 Flow Jacket egy olyan technológiai újítás, ami önmagában kombinálja a hőszigetelő réteget, a hatékony levegőáramlást biztosító szellőzőrendszert, és a védőréteg minden előnyös tulajdonságát. Ez a technológia minden kalandor számára biztosítja a testhőmérséklet tökéletes kontrolálását akár legzordabb természeti és időjárási körülmények között is.

A Helly Hansen 2013/14 őszi-téli kollekciójában szélesebb körben kezdte használni a H2 Flow technológiát, és beépítette számos síkabát és utcai kabát középső rétegébe is. A vállalat professzionális hegymászó és vitorlázó partnerei rendszeresen tesztelik a H2Flow-t a világ számos olyan pontján, ahol az időjárás és a természet valóban kihívást jelent. Az Antarktisz legmagasabb csúcsától, a Vinson Massiftól kezdve, a Horn fokán át egészen a háborgó norvég tengerekig, a H2 Flow mindenhol megállja a helyét.

"A skandináv gyökerekből építkező, stílusos és elegáns megjelenést biztosító felsőruházatot tervezünk, ami legalább olyan jól működik, ahogyan kinéz."- nyilatkozta Kristoffer Ulriksen a Helly Hansen kategória menedzsere. "A Helly Hansen H2 Flow egy olyan úttörő technológia, ami teljes mértékben megváltoztatja a sportruházat gyártók gondolkodását a testhőmérséklet kontrolálásáról. A H2 Flow szó szerint lehetővé teszi viselőjének a testhőmérsékletét ön-szabályozását, akár milyen is legyen odakint az időjárás.

A Helly Hansen innovációinak története igen messzire nyúlik vissza. Számos olyan Helly Hansen termék van, amely kategóriájában első volt a piacon és alapjaiban megváltoztatta meg az iparág védelemről, teljesítményről és dizájnról alkotott elképzeléseit. A H2 Flow csak egy és nem az egyetlen a Helly Hansen technológiák közül, amik elsőként jelentek meg a piacon. Hasonlóan indult a LIFA technológia, amit a 70-es években fejlesztettek ki és az első olyan technikai sportruházat volt, amiben már volt egy alap belső réteg is. Ide tartozik még a ProPile is, ami a 60-as években került piacra, és a modern gyapjú előfutára volt. Ha Helly Hansen innovációkról van szó, nem hagyhatjuk ki a 3 rétegű ruházat alapelvét sem, ami időközben a sportruházatok alapvető elvárásává vált.

Helly Hansen H2 Flow Jacket:
  • Szabadalmaztatott H2 Flow technológia
  • Egyrétegű, 200g súlyú Polartec szigetelés pozitív és negatív terekkel
  • Folyamatos légáramlást biztosító szellőző nyílások YKK cipzárral
  • Szakadásmentes anyagból készült külső réteg
  • Bluesing tanúsítvánnyal rendelkező szövet
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.