Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helly Hansen és az ESF síiskola szövetségre lép

2015.02.10.

Helly Hansen és az ESF síiskola szövetségre lép A Helly Hansen lesz a híres Ecole du Ski Français (ESF) síiskola hivatalos ruhaszponzora a 2015/16-os és a 2016/17-es síszezonra. Az skandináv márka olyan egyenruhákat tervezett az ESF számára, amiben a technológiai megoldások és a versenyek inspirálta dizájn egyaránt szerepet kap.
Így viselői a teljesítmény, a kényelem és a stílus legideálisabb kombinációját kapják egy öltözetben. Nem olyan rég kezdődött el az idei síszezon, és megállapíthatjuk, hogy a síelés továbbra is a legnépszerűbb téli sport az európaiak körében; minden évben több mint 10 millióan keresik fel csak a francia síparadicsomokat.
A Helly Hansent a prémium síterepek első számú választása, a márka több mint 60 síterep és túraközpont hivatalos ruhaszponzora világszerte. Az ESF-fel való szövetség tovább erősíti a márka elköteleződését a téli sportok szakértői iránt.
Nem véletlenül bízik meg a Helly Hansenben több mint 33 000 professzionális síelő és hegymászó. Ha a szabadban edzenek, mozgás közben a ruházat gondoskodik a kellő védelemről és a stílusos megjelenésről, bármilyen is legyen az időjárás. Ezeknek a sportolóknak a lehető legjobb felszerelésre van szükségük, ami minden körülmények között szárazon és melegen tartja őket, és megóvja a természet viszontagságaitól.

A Francia Síoktatók Nemzeti Egyesülete (SNMSF) 69 évvel 1945-ös megalapítása után, több mint 17000 tagot számlál, akik a francia síterepeken található 250 síiskola valamelyikében dolgoznak. Napjainkban az École du Ski Français a legnagyobb síiskola a világon, több mint 800 000 képesítést állít ki és két millió diákot okít évente. Az elmúlt 69 évben a síoktatók a szakágaknak megfelelően fejlődtek, változtak. Legyen szó alpesi síelésről, sífutásról, snowboardról vagy freestyle-ról, mindenfajta képzés elérhető.

A Helly Hansen által az EFS számára tervezett öltözeteket az ISPO kiállításon, egy külön sajtóesemény keretében ismerhette meg a nagyközönség. A konferenciát február 5-e és 8-a között rendezték Münchenben.
A kabátokba bekerült a méltán híres Helly Hansen H2Flow hőmérséklet szabályozó technológia. Az ESF számára tervezett síkabátokban a pozitív és a negatív terek váltakozásának köszönhetően a síelők képesek önmaguk szabályozni a testhőmérsékletüket, mivel a Flow rendszer egy szigetelő, egy ventilációs és egy lélegző-vízálló réteg kombinációjából áll. A rendszer lelke egy polár filcréteg, amelyre 4-5 cm-es lyukakat ütöttek, ezek belső ventilációs teret eredményeznek és a kabát szellőzőinek nyitásakor felgyorsítják a szellőzés folyamatát. Ezzel a megoldással sokkal kényelmesebbé válik a ruha viselete, még aktív sportolás esetén is.

Most Te is kipróbálhatod bármelyik Helly Hansen síkabátot a Mátraszentistváni síparkban; idéntől ugyanis ez a helyszín is része lett a SKI FREE programnak!

Ha vásárolsz egy SKI FREE címkével ellátott Helly Hansen síkabátot vagy nadrágot, egy egynapos belépő jár mellé a Mátraszentistváni Síparkba, amivel máris kipróbálhatod, hogyan teljesít az új kabát a lejtőkön. Ha pedig szerencséd van, még vásárolnod sem kell, csak részt venni a Facebook nyereményjátékunkban!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.