Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hogyan öltözködjünk rétegesen?

A háromrétegű öltözködés alapja, az aláöltöző

2018.01.31.

A kérdésre, miszerint hogyan vegyük fel a harcot a hideg ellen, a réteges öltözködés a válasz. Sportolás közben ez különösen fontos, hiszen az egyes rétegek a lehető legjobban szigetelnek, melegen és szárazon tartják viselőjüket. Szintén a réteges öltözködés előnyei közé tartozik, hogy adott esetben könnyen megszabadulhatunk egy-egy rétegtől, amennyiben az időjárás változik.
Kevesen tudják, de a háromrétegű öltözködés feltalálója Helly Hansen volt. A legalsó réteg a Base Layer, az aláöltöző, melynek elsődleges funkciója, hogy szárazon tartsa viselőjét, elvezetve a nedvességet a bőrfelszínről. A középső réteg – Mid-Layer – megtartja a hőt, így praktikus viselet a hidegebb napokon. Az Outer Layer, azaz külső réteg időjárástól függően lehet egy kabát vagy széldzseki, ami egyaránt véd a széltől és csapadéktól.

A háromrétegű öltözködés alapja és egyben legalsó rétege az aláöltöző, melynek forradalmi Lifa® technológiáját a Helly Hansen 1970-ben fejlesztette ki és hívta életre, nagyban megváltoztatva ezzel a hegyen dolgozó szakemberek és sportolók mindennapi életét. A márka célja a magas teljesítmény mellett az, hogy az emberek számára kényelmet nyújtson, melegen és szárazon tartsa őket, függetlenül attól, hogy hol vannak, vagy milyen tevékenységet végeznek. Ennek érdekében az elmúlt 15 év során a profik tapasztalataira támaszkodva a vállalatnak sikerült több mint ötvenszer újítani a rostok és a varrások felépítésén.
A 2017-es őszi/téli szezonban teljesen megújult a Helly Hansen Lifa® technikai vonala; a 100%-ban merinói gyapjúból készült aláöltözetek új dizájnnal, formával, színekkel és mintával kaphatóak, illetve a típusnevek is módosultak.

Mind az öt változat - Lifa®, Lifa® Active, Lifa® Merino, HH Merino Light és HH Merino Mid - tökéletes választás hideg időben történő, aktív mozgáshoz, legyen szó alacsony intenzitású tevékenységekről, mint a hűvös reggeli munkába menetel, egészen a magas intenzitású aktivitásig, mint a fekete pályán való buckasízés.

A Lifa® Merino ½ Zip tartós meleget biztosítva tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt még a leghidegebb napokban is. A kétrétegű kialakítás lényege, hogy a belső Lifa® szálak elvezetik a testről a nedvességet, így biztosítva a kényelmes érzetet, emellett szárazon tart, míg a külső merinói gyapjú meleget ad még rendkívül hideg időben is.
Helly Hansen Lifa® Merino ½ Zip
Helly Hansen Lifa® Merino ½ Zip
Bővebb információ a termékről:
www.hellyhansen.com/en_hu/w-hh-lifa-merino-1-2-zip-48343,
Helly Hansen Lifa® Merino Max ½ Zip
Helly Hansen Lifa® Merino Max ½ Zip
Bővebb információ a termékről:
www.hellyhansen.com/en_hu/hh-lifa-merino-max-1-2-zip-48318
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.