Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Maximális kényelem a síszezon teljes időtartama alatt

2015.03.18.

Maximális kényelem a síszezon teljes időtartama alatt A tavasz közeledtével is kényelemben hódíthatjuk meg a lejtőket a Helly Hansen Lifa Flow baselayerekben.
Sokszor fejtörést okoz a megfelelő öltözködés megoldása a szezon tavaszi időszaka alatt a síelés szerelmeseinek. Ugyan a pályákon még javában találni havat, a nap sugarai egyre erősebben fűtenek minket mozgást közben és a hütték teraszain üldögélve. Ebben az időszakban azért különösen érdemes rétegesen öltözködnünk, és ügyelnünk arra, hogy ruházatunk megfelelően vezesse el a nedvességet. Szerencsére a legfejlettebb öltözködési innovációknak köszönhetően ebben az időszakban is maximális kényelemben síelhetünk, ami a teljesítményünket is jelentősen megnöveli.
A Helly Hansen Lifa® Flow technológiája egy új, egyedülálló megközelítést képvisel a nedvesség elvezetésére és a testhőmérséklet szabályozására. Az 1970-es években a Helly Hansen bevezette a világ első technikai aláöltözetetét, a Lifa® Stay Dry technológiát, amivel teljesen megváltoztatta az outdoor ruházati piacot. Az idei téli kollekció hasonló változásokat hozott az új, villámgyorsan száradó Lifa® Flow-val.

A Lifa® Flow egy új, egyedülálló megközelítés a nedvesség elvezetésére és a testhőmérséklet szabályozására. Átalakítja az aláöltözetekkel szembeni alapvető elvárásokat és ezzel csatlakozik a Helly Hansen innovációinak sorához. Szintén a márkához kötődik a H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó technológia, a Helly Tech® vízálló, lélegző szövet, a Lifa® víztaszító rostok, a háromrétegű öltözködés alapelve, és a legelső vízálló réteg (1877) feltalálása is.
Helly Hansen Warm Flow FZ Hoodie aláöltözet
Helly Hansen Warm Flow FZ Hoodie aláöltözet
A férfi és női változatban is kapható HH Warm Flow FZ Hoodie, HH Warm Flow High Neck ½ Zip, és Active Flow LS aláöltözetek a legújabb innovatív technológiával készültek. Minden darabot úgy terveztek, hogy a Lifa® rostoknak köszönhetően a lehető legjobban szárazon tartsák a bőrt, úgy, hogy a nedvességet azonnal elvezetik a testtől a következő rétegbe.
HH Warm Flow High Neck ½ Zip aláöltözet
HH Warm Flow High Neck ½ Zip aláöltözet
A HH® Warm és HH® Active olyan kétrétegű konstrukciók, amelyekben belül Lifa® Stay Dry technológia található, előbbi külső része pedig 100 százalék merinói gyapjúból, utóbbi pedig 100 százalék poliészterből készült.
Active Flow LS aláöltözet
Active Flow LS aláöltözet
A száraz bőr nagyon fontos a megfelelő komfortérzethez, ezt nem befolyásolhatja a külső hőmérséklet vagy az edzés jellege sem. A Helly Hansen legújabb konstrukciója láthatóan gyorsabban vezeti el a nedvességet a bőrfelületről, mint bármelyik másik szintetikus vagy természetes anyagból készült aláöltözet.

"A nedvesség kezelése a kulcs ahhoz, hogy az öltözet kényelmes legyen. Az intenzív mozgásformáknál ez a megfelelő fizikai teljesítmény elérésének alapja" – mondta Kristoffer Ulriksen, a Helly Hansen aláöltözet termékkategória menedzsere. Örömmel halljuk, hogy immár semmi nem állhat a könnyed siklás útjába.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.