Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mi lesz a divat idén a sípályákon?

2013.11.30. sielok.hu

Az idei sídivatot az erős színek, bátor kombinációk határozzák meg. Válasszunk olyan síruházatot, ami jól látszik sípályán és jól is néz ki! Ne ragadjunk le a fehér-fekete-piros színvilágnál! A Hó-Shown készült interjúkban a télnyitó vásáron kiállító kereskedők beszélnek az aktuális trendekről.
2013. november 22-24-e között mi is ott voltunk a Hó-Shown, ahol néhány interjút készítettünk a hazai kereskedőkkel. A Dockyard, Tandtsport, Montagna Sport és a Rossignol Center képviselőt kérdeztük arról, hogy mit kínálnak idén a vásárlóknak, mik a sláger termékek.

Videó körképünk az idei Hó-Show-n készült.
A Hó-Show már több mint 20 éve meghatározza a szezon kezdetét. A kiállító cégek küldetése, hogy a trendeknek megfelelő, jó minőségű felszerelést ajánljanak a síelőknek és snowboardosoknak. Egyre több az új, fiatal arc, de az idősebb korosztály is megjelenik új igényekkel. Van aki síről snowboardra vált, vagy fordítva, van aki csak stílust cserél, freestyle helyett alpin deszkát választ. Hódítanak az erős szinek: menő a kivizöld, aquakék, lila, citromsárga, narancs. Csajok szívesen választanak pink kabátot, ami akár zöld nadrággal is kombinálható vagy színes kockás sídzsekit és menő a nagyon csajszis szőrmekapucnis kabát is a sípályán. Egyre többen ismerik és szeretik meg a nyugaton már 8 éve ismert softshell anyagot, ami szintén széles színskálát hoz a síruházat piacára.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.