Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Omni Heat technológia a Columbiától

Már fűtőszálas kabát és cipő is kapható!

2011.12.04.

Az innovációiról ismert Columbia még tovább fejlesztette a tavalyi szezonban bemutatott Omni Heat technológiát. A megismert hővisszaverő bélés mellett most megjelentek az fűtőszálas termékek, melyek az Omni Heat Electric nevet viselik.
h i r d e t é s
A technológia a hőmegtartásra fókuszál, azaz segít a test által termelt meleg megőrzésében és a hőveszteség minimalizálásában, és az iparágban alkalmazott legmagasabb grammonkénti hőmegtartást biztosítja. A kabát alapváltozatában egy ezüstszínű lyukacsos hővisszaverő fólia található, amely visszaveri a test melegét, és ezáltal önmagában már 20%-kal több meleget biztosít viselőjének. Ha ehhez még melegbélés is párosul, az még jobban növeli a kabát hőmegtartó képességét. A lyukacsos szerkezetű bélés gondoskodik a hő megtartásáról, miközben magas szintű légáteresztést biztosít a felesleges hő és nedvesség elvezetése érdekében. A kabát környezetbarát, 50%-ban újrahasznosított tartalommal készül.

Jövő a jelenben - Omni Heat Thermal Electric

Electro Amp Parka
Electro Amp Parka
Az idei év újdonsága azonban minden eddigi képtelet felülmúl. Az Omni Heat Thermal Electric technológia segítségével egyetlen gombnyomásra, egy fűtőszál segítségével melegíteni kezd a ruhadarab. Jelenleg síkabátban és hótaposóban található meg ez a technika. Egy akkumulátor segítségével a több fokozatban állítható csúcsminőségű karbon fűtőszálak több órányi folyamatos hőt biztosítanak. Az akku akár USB portról is feltölthető. Így akár a leghidegebb időben is biztosított lehet a megfelelő hőérzet.
Electro Amp Parka
Electro Amp Parka
A hazai üzletekben az Electro Amp Parka és a Bugathermo Original Electric a 2 termék, amiben elérhető a jövő technológiája. Ezeket a Dockyard polcain találjuk meg.

Wim Hof melegen tartja magát a hidegben is - mi nem

Nem véletlen, hogy az Omni Heat arca világszerte Wim Hof. A holland férfi hajmeresztő tettei miatt kapta a "Jégember" becenevet.

Wim számos rekordot tudhat magáénak. 1999-ben a Sarkkörön tett félmaratonnal került be a Guiness Rekordok könyvébe, amit rövidnadrágban, mezítláb futott le. 2007-ben megpróbálta megmászni a Mount Everestet rövidnadrágban, de lábsérülése (érszűkület) miatt ez a terve meghiúsult. Ám 2009. februárjában ugyanilyen öltözékben feljutott a Kilimandzsáró csúcsára. Legutóbb novemberben New Yorkban állított fel újabb rekordot: egy jeges kádban ülve 1 óra 52 percet bírt ki. Saját bevallása szerint egy tibeti meditációs módszerrel, a "Tummo" - val képes irányítani agyát, szervezete ezért viseli el az extrém hideget.

Wim Hofról több érdekes és nem egyszer vicces videót készített a Columbia, amelyek magyar felirattal is megnézhetőek:

Wim Hof - A jégember sose fázik
Mi azonban ettől nagyon messze vagyunk, így nem marad más, mint a biztos meleget adó minőségi síruházat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.