Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

O'Neill a Dockyardban

2013.10.30.

O'Neill a Dockyardban 2013. tavaszán új forgalmazója lett a kedvelt márkának a hazai piacon. Ennek köszönhetően az O'Neill választéka az ország 15 pontján, a Dockyard üzletekbe is bekerült. Emellett a Westendben található O'Neill-Fundango üzletben van a legszélesebb kínálat.
A Dockyardban így most ősszel már megtalálható az utcai választék és persze a havas kollekció is. A teljes nagyüzem pedig a következő tavasztól ér ide, amikor minden eddiginél szélesebb készlet lesz a boltokban.

Az idei szezon férfi csúcsmodellje a Dimension kabát, ami 15.000 mm-es vízhatlan anyagával és az ergonómiailag fontos helyeken elhelyezett Primaloft béléssel a szezon legprofibb választása. A tökéletesen lélegző anyagot kívül hegesztett varrásokkal látták el, emellett a cipzárak is mind vízhatlanok és anyaga is vízlepergető kenéssel van kezelve. A tökéletes kényelemhez tartozik a könnyű mozgást elősegítő kar kialakítás, a síszemüveg tok, a cipzáras audio-zseb vagy a praktikus szellőzők. Akár szűzhavas lejtőkre, akár pályára szánjuk, az O’Neill Dimension a szezon nyerő választása.
O
O'Neill Dimension kabát
A nőknél is megtaláljuk ennek a modellnek a női megfelelőjét, hiszen a Karma technikai dzseki sem mondható hétköznapinak. Amellett, hogy érdekes, egyedi színösszeállítása és mintázata révén érezhetjük, hogy nem "tucatkabátban" indulunk a havas lejtőnek, a fen leírt extrák kivétel nélkül megtalálhatóak ebben a kabátban. Nőies, kényelmes és persze a kellő védelmet és meleget a leghidegebb napokon is megkapjuk.
O
O'Neill Karma kabát
Az O’Neill idei választékában is kiemelt szerepet játszanak a kiegészítők. Így például a sapkák minden verziója (bélelt, füles, retro, utcai, sportos) ott van a kínálatban, de kesztyűk vagy éppen a sípályán jó szolgálatot tévő polárpulcsik is elérhetőek.
A Dockyard üzleteinek listáját itt találod
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.