Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Under Armour aláöltözet a magyar piacon

2010.12.06. 2012.04.02. | frissítve: 2012.04.02.

A kezdetben leginkább professzionális aláöltözeteiről ismert, ám mára komplett sportruházati kollekciókkal bíró és a magyar sportruházati piacra tavaly ősszel belépő Under Armour egyre növekvő népszerűségnek örvend a téli sportok hazai szerelmeseinek körében is.
Lindsey Vonn is az Under Armour ColdGear® Compression Mockot választotta
Az Egyesült Államokban, az aláöltözet szegmensben mára elért 80%-os piaci részesedését dinamikus tempóban igyekszik Európában is utolérni s a frissen életre hívott megállapodásuk az Osztrák és a Svéd síszövetséggel, a téli sportok iránti elkötelezettségüket mutatják.

Az Under Armour termékei egyértelműen kiemelkedő minőségüknek köszönhetik térnyerésüket, melyet mára számos sportág képviselői használnak előszeretettel.
Legyen szó akár csapatsportokról (amerikai futball, labdarúgás, kosárlabda, jégkorong), akár egyéni kitartást igénylőekről (futás, fittness, sí/snowboard) az Under Armour a lehető legszélesebb palettát kínálja, a legkülönbözőbb időjárási körülményekhez igazodva. Nyárra a HeatGear®, télre a speciális ColdGear® technológiák jelentik a könnyű, száraz és ezeknek köszönhetően nagyon kényelmes viseletet. A márka legközkedveltebb aláöltözetei mindezek mellett kompressziós hatással is rendelkeznek, melyek segítik az izomműködést, jobb teljesítményhez és lassabb fáradáshoz segítve ezzel viselőjüket, legyen szó profi élsportolóról vagy lelkes amatőrről. Mindezeknek köszönhetően nem is csodálható, hogy az Under Armour aláöltözetei egyre keresettebbek a téli sportok szerelmeseinek körében is, hisz egyetlen vékony réteg biztosítja számukra mindazokat az előnyöket, amiket idáig csupán 2-3, helyenként 4 termék együttesen tudott megadni számukra. Kevesebb réteg, kisebb súly, lényegesen szabadabb mozgás, ám mindez kompromisszumok nélkül. Ezek azok az érvek, melyek olyan sportolókat is meggyőztek már mint Lindsey Vonn, Jen Hudak, Bobby Brown és sokan mások, és amelyek mind jellemzői az Under Armour termékeinek.

Ám hogy az Under Armour fejlesztései ennél jóval szélesebb körben is közkedveltek, ékesen bizonyítja a frissen aláírt 2 együttműködési megállapodás, mely szerint a 2011-es szezontól kezdődően az Under Armour aláöltözeteit és egyéb kiegészítő termékeit használja az AUSTRIA SKI TEAM és a SKI TEAM SWEDEN ALPINE vagyis az osztrák síszövetség valamennyi szakága és a svéd alpesi sí csapat.
KOMMENTEK
Bókember | 2010.12.07. 11:32
Már lehet róluk teszt értékelést is olvasni az edzésonline-on, elég meggyőzően hangzik: http://www.edzesonline.hu/teszt/103...1/under_armour_felso_nadr...
minerel | 2011.11.04. 08:41
"egyetlen vékony réteg biztosítja
számukra mindazokat az előnyöket,
amiket idáig csupán 2-3, helyenként 4
termék együttesen tudott megadni"
Azért ez nem kis csúsztatás...

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.