Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Interalpin 2013: nemzetközi alpesi vásár Innsbruckban

2013.04.26. sielok.hu

21.600 látogató, több mint 600 kiállító 45 különböző országból - ez az Innsbrucki nemzetközi alpesi vásár. A 2013 áprilisában megrendezett esemény több látogatót vonzott, mint eddig valaha, egy svájci felmérés szerint pedig mára ez lett a piacvezető nemzetközi vásár az alpesi technikák világában.
A svájci piackutató cég, a Wissler & Partner szerint mint a kiállítók, mind pedig a látogatók kiváló pontokkal értékelték a 2013-as Interalpin kiállítást, a szolgáltatás színvonala és a technikai újdonságok tekintetében.
A felmérésből kiderül, hogy a legtöbben, 37% Németországból érkezett a vásárra, őket követték a svájciak, majd az olaszok, és minössze 20% érkezett valamelyik más országból. A megkérdezettek 80%-a látogatása okaként a kiállítók, kereskedők rendkívül nagy számát és az új termékek megismerését jelölte meg.
Az Interalpin viszont nem csak az érdeklődők, a hobbi sportolók körében ennyire népszerű, hanem a szakmában is nagy elismerésnek örvend. Az osztrák látogatók 37%-a szakmabeli felsővezető volt, 10% pedig középvezető. Az összes külföldi látogatónak pedig kereken a fele valamilyen alpesi cégnél dolgozik vezetői beosztásban. Ezen belül is 57% síterepet üzemeltető céget képviselt, a többiek pedig jellemzően az erre épülő szolgáltatási és szórakoztató szektorból érkezett.
"Az Interalpin egyre növekvő sikerét az is jól mutatja, hogy a kiállítók igen nagy számban már egy évvel korábban jelzik a részvételi szándékukat a következő rendezvényen, ami 2015. április 15-17. között lesz. 2015-ben tehát újra találkozunk Innsbruckban, és a szakma legjobbjaival együtt elhozzuk az új termékek és technológiák teljes tárházát." - mondta az Interalpin projekt menedzsere, Stefan Kleinlercher.
Bővebb információ: www.interalpin.tv
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.