Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A snowboard magyar bajnokságot nem zavarta a hó

2013.03.20. MSBSZ

A snowboard magyar bajnokságot nem zavarta a hó Míg Magyarországon a zord időjárási körülmények megnehezítették az ünnepi hétvége mozzanatait, addig Murauban zavartalan körülmények között zajlott a Magyar Snowboard Szövetség 21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupája.
Az esemény hivatalos versenyprogramjában a sí futamok mellett számos snowboard versenyszám szerepelt, köztük: alpin számok, a szabad stílusú big air illetve slopestyle, valamint mindkét stílust képviselőinek nagy kedvence, a boardercross. Utóbbiban Kinda Géza címet védett, a slopestyle és big air versenyekben pedig Kis Benedek jeleskedett. A legnagyobb létszámban jelen levő alpin sportolók közül Pátkai Marcell és Viszlay Vanda bizonyult a legjobbnak. Bár a magyarországi, hétvégi hóvihar megritkította az indulók létszámát, - sokan nem jutottak ki Ausztriába - így is népes mezőny gyűlt össze a Magyar Snowboard Szövetség idei országos snowboard bajnokságán, amelyet az OTP Junior támogatott. A 21. ünnepi versenyen, idén is sí és snowboard számokban mérték össze tudásukat a résztvevők. Az alpin mezőnyben nagyobb volt a részvételi arány, köszönhetően annak, hogy nekik már csütörtökön sikerült megérkezniük a helyszínre. Mind parallel műlesiklásban, mind paralell óriásműlesiklásban Viszlay Vanda és Pátkai Marcell jeleskedett. A freestyle számok képviselői közül sokan, többek között a tavalyi győztes, Balogh Ádám Magyarországon ragadtak, ennek ellenére izgalmas és látványos versenyt láthattak a szurkolók. Kinda Gézának boardercross-ban sikerült címet védenie, big air és slopestyle kategóriában Kis Benedeké volt a dicsőség, aki fantasztikus technikai ugrásaival levette a lábukról a bírákat. A stílus kiemelkedő alakjai közül Szerb Matyás lesérült a slopestyle futamban, Szigeti Viktor pedig szintén sérülés miatt nem tudott elindulni a bajnokságon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Da Capo Hotel
2014 januárjában újranyitott szálloda magyar személyzettel, a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 400 méterre. 2, 3 és 4 ágyas tágas szobák reggelivel, vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.