Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard legendák az Air & Style versenyen

THE BILLABONG AIR AND STYLE - Innsbruck, 2013. február 1-2.

2013.01.25.

Snowboard legendák az Air & Style versenyen Különleges hétvégére készül a snowboardos világ február elején Ausztriában. Európa legrangosabb snowboard versenye, a 20. évfordulóját ünneplő Air&Style összehozza a sportág jelenlegi ikonjait és az elmúlt két évtized legendáit. A versenyen két szerencsés honfitársunk is indul!
Február első hétvégéjén Európa legnagyobb múltú snowboard versenye az Air&Style, már a 20. Évfordulóját ünnepli. Az innsburck-i Bergisel stadion ezen alkalomból nem csak a jelenleg a világ legjobb 16 snowboardosát köszönti a WST legmagasabb, hat csillagos minősítésű Billabong Air&Style versenyén, de össze gyűjtötte a sportág legendáit is, akik a Burn Style Session keretében mutatják meg milyen az, mikor csak a stílus számít!
"A snowboard történetében talán soha nem lesz újra ilyen különleges esemény. Az a tény, hogy a sportág legendái még itt vannak köztünk és eljönnek az Air&Style-ra ékes bizonyítéka annak, hogy mekkor tisztelet övezi a versenyt a snowboardosok között." – nyilatkozta Andrew Hourmont az Air&Style alapítója. A hétvége programja a Burn Style Session-nel kezdődik, amely az Air&Style 20 éves történetét ünnepli. Itt tényleg csak a stílus számít, amelyről többek közt 12 korábbi Air&Style győztes gondoskodik majd. Terje Haakonsen, Jamie Lynn, Brian Iguchi, David Benedek, Mike Basich, Stefan Gimpl és Gigi Rüf is ott lesz. Olyan riderek tehát, akiket élőben snowboardozni látni különleges lehetőség, hacsak nem jársz gyakran a Sziklás Hegység, vagy Alaszka csak helikopterrel megközelíthető lejtőin.
A szombati Billabong Air&Style már napjaink hőseiről szól. A World Snowborad Tour legmagasabb, hat csillagos minősítésű versenyén 75.000 eurós összdíjazásért küzd a 24 meghívott snowboardos. Az Air&Style-ra már meghívást kapni is nagy dicsőség a versenyzők között, hát még elnyerni a győztesnek járó Air&Style gyűrűt, a Ring of Glory-t.
Az indulók között ott lesz az előző évi győztes, Peetu Piroiinen, az Air & Style Pekingi kiadásának győztese Yuki Kadono és olyan közönség kedvence is mint Sebastien Toutant és Mark McMorris. Biztosak lehetünk benne, hogy a Bergisel Stadionban felállított hatalmas ugratón a versenyzők meg fogják próbálni beadni a jelenlegi csúcsot jelentő tripla cork, azaz hármas csavart szaltó ugrásokat.

Az Air&Style a hagyományainak megfelelően erős zenei programmal készül. A pénteki napot Left Boy és a Die Fantastischen Vier szórakoztatja a közönsége, szombaton pedig a Kraftklub és Mac Miller fokozza a hangulatot.

Nyereményjáték!
Az Air&Style programját két szerencsés magyar honfitársunk is élvezheti majd. A két fő támogató, a Burn és a Billabong összefogásának köszönhetően. Az info@billabong.hu címre pár soros bemutatkozást küldő snowboardosok közül választanak egy szerencsést, aki egy társával mind a két versenyt megnézheti és közben snowboardozással lazíthat a környező hegyekben.

Air&Style beharangozó videó
Hivatalos weboldal: www.air-style.com
KOMMENTEK

Szállástippek
AKCIÓ
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.