Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Burton Snowboard Jam és LTR nap a Winter Parkban

2008.12.16.

Burton Snowboard Jam és LTR nap a Winter Parkban December 13-án eddig nem látott mennyiségű snowboardos lepte el az Arena Plaza Winter Park pályáját. A Burton snowboard learn to ride (LTR) programját mutatta be Gilicze Zsolt és Lovász Laura a neves edző és olimpikon hódeszkás a Winter Park snowboard pályáján.
A program lényege, hogy pár óra alatt lehessen elsajátítani a snowboard alapjait, alapvető mozgásokat, deszkán egyensúlyozást. Az LTR program magyarított neve a "Legyél Te is Rider" jelzi, hogy elsődleges cél a sportágat szélesebb körben is gyorsan elterjeszteni és ebben segít a különböző keménységű és menettulajdonságú snowboardok kiválasztása az első alkalomra. A kezdők az első lépéseket csak rövid pályaszakaszon kezdik az alap feladatokkal és állandó segítséggel.

A délután kettőig tartó ingyenes oktatáshoz az érdeklődők felszerelést is kaptak, közel ötven snowboardos lepte el a Winter Park alpesi méretekhez viszonyítva apró területét. Újból kiderült még mindig fantasztikus érdeklődés van a snowboard iránt, sokan a délelőtti gyakorlás után a délutáni versenyen is elindultak. A snowboardosok egy slide jam versenyt bonyolítottak le szombat délután a Winter Parkban, ez kétszer 15 perces futamokat jelent, ez idő alatt kell bemutatni a legjobb trükköket a snowboard korlátokon, akadályokon. Az összegyűlt mezőny amatőrjei már hetek óta gyakoroltak a műanyag pályán és ez jócskán látszott a szponzorált versenyzőkhöz viszonyítva, ha nem is teljes magabiztossággal, de szépen kivitelezett trükköket is láthattunk.


A nyertes snowboard menők a Burton ajándékcsomagjai mellett Volvo teszthétvégét, GoPro digitális fejkamerát és a Rézangyal pálinka díjakat vihettek haza.
Következő esemény a december 20-án zajló újonnan megalakult Snowboard Akadémia demó napja és a december 21-én 15:00-kor elkészülő snowboardos csoportkép amit a Snowboard Világnapja alkalmából elküldünk a nemzetközi főszervezőknek.

További információk: www.arenaplaza.hu

2008. 12. 13 Aréna Pláza Winter Park Burton slide verseny – helyezettek

AMATŐR Fiú

1., Thorpe Samu
2., Bíró Norbert
3., Kizman Tamás
4., Gábos István
5., Veres Csaba (Sanchez)
6., Kaposi Péter

BEST TRICK: Bíró Norbert

AMATŐR Lány

1., Nebusz Csenge
2., Varsányi Vivien
3., Csendes Zsófia

PROFI

1., Takács Balázs
2., Lotfi Peiman
3., Liptay Dávid
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.