Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

FDG-Burton Snowboard & Ski Jam II

2005. december 1-4. Dachstein (Ausztria)

2005.10.12.

Schladming, hó, Dachstein gleccser, bulik. Minden adott volt a tökéletes szezonindító hétvégéhez, amit idén már mondhatni a hagyományokhoz híven Schladmingban közösen rendezett a Fundango és a Burton.
Ott voltak a hazai freestlye élet jól ismert arcai, de hála Istennek alpinos amatőrök, sosem látott jó fej emberek is feltűntek a táborban.

Az Ausztriát elért havazás tökéletessé tette a lenti pályákat, de a gleccser és a Burton Superpark is a legjobb arcát mutatta a 3 nap alatt. 2 napon ebből napsütésben csúszhatott a résztvevő 80 snowboarder és síelő, míg az egy borongós napon sokan egy kiadós freeride-ra adták a fejüket a Planai titkos lankáin. A szervezők már a kezdéskor, a rózsaszín rendezvénypólóval kivágták egyeseknél a biztosítékot, igaz a többség nagyon is elégedetten hordta a camp jelvényét. Bár a helyi Sonderbar csak péntektől állt készen, a résztvevők a Jugendherberge recepcióján jó hangulatú sörözéssel hangoltak az est további részére. Volt mire, hiszen a FDG és Burton filmvetítés, csocsóbajnokság, tiltott szaunázás vagy engedélyezett élményfürdőzés is belefért a 3 napos openingbe. És ahogy kell, a szokásos kéztörésünk is megvolt (ez tavaly sem maradhatott el), így most is készülhetett gipszes fotó. De a legjobb az utolsó napi amatőr jam volt, amin a legjobbak igen szép Burton, Fundango és Smith ajándékokat vihettek haza. Bár a profik sem éppen idény eleji formájukat mutatták, azért most jobb, ha az amatőrök neve áll itt, akiknek ezúton is gratulálunk:

Pálfalvi Marci: bs360 indy
Varga Zoli: bs180 indy
Sárkány Kristóf: fs360 indy, noseslide to bs lipslide

Jövőre pedig a szervezők neonzöld pólót ígérnek ...

Kapcsolódó oldalak:
www.fundangosports.com
www.burton.hu

KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.