Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10 éves a Naturelle Freeride verseny

2013.10.31.

10 éves a Naturelle Freeride verseny Nagyszabású országos és nemzetközi bajnoksággal ünnepli tízedik évfordulóját a legextrémebb hazai szervezésű sí- és snowboard verseny. A Naturelle Freeride Europe Tour osztrák és két franciaországi állomásán a legprofibb versenyzők csapnak össze, akik közel 3000 méter magas hegyfalakról csúsznak le.
Tíz év telt el azóta, hogy megrendezték az első Naturelle Freeride országos bajnokságot a franciaországi Puy Saint Vincent-ben. Az évfordulót idén az eddig valaha volt legextrémebb országos és nemzetközi snowboard versenysorozattal ünneplik a szervezők, ahová a profik mellé a kezdőket is várják a szervezők. A freeride snowboard nemcsak a profik sajátja. A pályán kívüli szűzhavas csúszás a sport valódi lényege, ahol a snowboardos egy olyan különleges életérzéssel találkozik, amely a korlátok nélküli teljes szabadság, a természettel való egybeolvadást mutatja meg. A Naturelle freeride táborok minden évben azért valósulnak meg, hogy ezt az érzést átadják a sport szerelmeseinek. A verseny mellett oktatást, túrákat és lavinatréninget szerveznek, hogy mindenkinek lehetősége legyen kipróbálni önmagát.

Az országos és nemzetközi bajnokság első állomása Bad Gastein és hegyvidéke december 5-től 8-ig, február 1-jén pedig a Franciaországi Vars-ban folytatódik a verseny. A végső futamot március 22-én Puy Saint Vincent-ben rendezik meg, ott, ahonnan tíz évvel ezelőtt indult a sportág. További információ és részletes program: www.freeride.naturelle.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Szállástippek
Sonnenhotel Zum Stern
Tradicionális butikhotel gazdag wellness szolgáltatásokkal, panorámás étteremmel Bad Hofgastein üdülővárosban, 1 km-re a legközelebbi sílifttől. A ház elől ingyenes síbusz indul!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Bad Hofgastein csillagcsillagcsillagcsillag
A luxusapartmanok Bad Hofgasteinban, a siklótól 1,5 km-re, míg a termálfürdőtől 600 méterre találhatóak. Minden igényt kielégítő 4-8 fős, rendkívül tágas apartmanok, valamint tetőteraszos penthouse lakások foglalhatóak önellátással, vagy reggelivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Sendlhofer's csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív, 4 csillagos hotel termálvizes wellness részleggel, 60 szobával, 8 stúdióval és 16 igényesen berendezett, kényelmes apartmannal, reggelis ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.