Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freestyle Lakoma Söldenben

2011.03.01.

Freestyle Lakoma Söldenben Idén már hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Freestyle Feast, azaz lakoma a söldeni Swatch Snowparkban. Az esemény március 5-én, azaz jövő szombaton zajlik, és várnak lelkes amatőröket és profikat egyaránt, hogy megmutassák az elemeken a legkomolyabb trükköket.
A versenyen a hangsúly inkább a laza, hangulatos közös csúszáson van, mint a megmérettetésen. A zenés, evős-ivós eseményen már reggel 10 órakor kezdetét veszi a barbecue, ahol az éhes snowboardosok feltöltődhetnek minden földi jóval, és újult erővel csaphatnak a boxok és korlátok közé.

A park készítői és shaperei, élükön Rudi Wyhlidallal már most készülnek a nagy napra, és dolgoznak az elemeken, ugratókon, hogy a versenyre tökéletes állapotba kerüljön minden.

11 órakor kezdetét veszi az össznépi fotó-videózás, bárkinek lehetősége lesz profi minőségű felvételekre saját magáról, ha az előre kijelölt elemek valamelyikét célozza meg. A legjobbak az eseményről készült végső rövidfilmben is szerepelni fognak.

12-kor, a megfelelő rákészülés és fotóanyag elkészülte után kezdetét veszi a nap legizgalmasabb része, a Cash&Goodies for Tricks verseny, ahol az indulók kisebb pénzösszegekre és tárgynyereményekre hajthatnak rá, többek közt a Nitro és az Oakley felajánlásával. A rendezvényen persze eközben folyamatosan zajlanak egyéb érdekes programok, a talpalávalóról pedig külön DJ gondoskodik. A BBQ egész nap folytatódik a chill arénában, így a snowpark okozta izgalmakat bármikor le lehet fojtani egy kis grillhusival.

Akit tehát érdekel egy komoly buli, közös csúszás a legjobb riderekkel, és egy nyugis, laza hangulatú verseny, ahol még némi készpénzt is kereshet, annak Söldenben a helye jövő szombaton, március 5-én. Ráadásul hideg élelem sem feltétlenül szükséges... Info: www.snowpark-soelden.com
KOMMENTEK

Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.