Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Végre ismét Fundango Big Air!

2009.02.16.

Végre ismét Fundango Big Air! A korán jött tavaszi időjárás visszavonulót fújt, így örömmel jelentjük, hogy 2009. február 21-én, szombaton minden feltétel adott, hogy megrendezzük a Fundango Big Air magyar kupafutamot Kékesen.
A hideg megérkezte óta szorgalmasan fújó hóágyúk és az elhivatott shaper csapat a garancia, hogy a legutóbbi alkalommal a legnagyobb számú indulóval megrendezett magyarországi freestyle versenyen ismét összemérhesse tudását a hazai freestyle snowboardosok és síelők színe-java. Reméljük, hogy idén még többen leszünk!

Versenyprogram:
  • 9:00 - 12:00 nevezés
  • 10:00 hivatalos edzés
  • 12:00 selejtezők
  • 15:00 döntők (jam session)
Nevezési kategóriák:
  • snowboard férfi open
  • freesí férfi open
A férfiaknál legjobb 3 pro és a legjobb 3 amatőr ridert díjazzuk.
  • snowboard női open
  • freesí női open
A nőknél a legjobb pro és a legjobb amatőr ridert díjazzuk.

Díjazzuk továbbá a legjobb junior freesíelőt és snowboardost. Nevezési díj: 2000 Ft. Minden nevező kap rider csomagot és a szombati napra 30% kedvezménnyel válthat liftjegyet.

Nevezés a név, születési idő, pontos kategória megnevezésével előzetesen az info@fundango.hu e-mail címen 2009. február 19-ig és a verseny napján a helyszínen 9 órától.

Juniornak a 16. életévüket a verseny napjáig nem betöltő indulók számítanak, amatőr kategóriában azok indulhatnak, akiknek síelőként vagy snowboardosként nincsen szponzoruk.

Köszönet a támogatóknak: Fundango, Smith Optics, Sprite, Magyar Snowboard szövetség, Dockyard üzletek, Mátra Centrum.

További információért kattints a www.fundangosports.com oldalra vagy írj e-mailt az info@fundango.hu címre. Szállásinfó: (30) 9011 534
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.