Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

III. Fundango Big Air - Kékestető - Fundango Snowpark

2007.02.21.

Sajnos hóhiány miatt elmaradt a 2007. febr. 10-11-re tervezett rendezvény!

Február 10-i hétvégén ismét a Kékestetőn kerül megrendezésre a Fundango sí- és snowboard hétvége. A 2 északi pályával bővülő kékestetői centrumban a szombati nap - immár harmadik alkalommal - a freestyle-osoké. Az északi pályára átkerülő nagyobb és komolyabb Fundango Snowparkban lesz megtartva a látványosnak ígérkező Fundango Big Air , ami hivatalos pontszerző verseny. Persze a korábbi évekhez hasonlóan a rendezők idén is számítanak az amatőrök népes mezőnyére. Az itt szerzett pontok pedig hozzátehetnek ahhoz, hogy a március eleji rangsor alapján a profik ott legyenek a meghívásos muraui Big Air viadalon, ahol a legjobb 10 snowboardos és legjobb 5 síelő verseng egymással.

A vasárnapi napon pedig a téli sportokat kedvelő lelkes amatőr egyetemistáké és főiskolásoké a főszerep. A MEEX és a Fundango rendezésében a Fundango Campus Race keretében ugyanis amatőr szlalomfutamok kerülnek lebonyolításra értékes Fundango nyereményekért síben és snowboardban egyaránt. Itt hazai környezetben derül ki, hogy ki használta ki leghasznosabban a gimis sítáborokat tudásának csiszolására.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.