Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka 4. lett az idei utolsó világkupán

2014.03.10.

Gyarmati Panka 4. lett az idei utolsó világkupán Az olimpiai nyomás alól felszabadulva, bokasérülése ellenére is a ragyogó 4. helyen végzett Gyarmati Panka a muraui világkupán. A magyar hódeszkás a lélektani határ feletti 92,5 ponttal, a második helyen jutott tovább a selejtezőből. Ezzel 6. helyen zárta a 2013/14-es FIS világkupa szezonját a slopstyle szakágban.
A 4. helyen végzett Gyarmati Panka Murauban. A 2013/14-es világkupa sorozat utolsó állomásán a magyar hódeszkás a második legjobb eredménnyel, a maximális 100 pontból 92,5 ponttal jutott a döntőbe. Utolsó edzésén azonban bokasérülést szenvedett, ám így is a bravúros 4. helyen zárta a megmérettetést.
Gyarmati Anna az osztrák edzőjével -  Anna kevéssel csúszott le a dobogóról, 4. helyen végzett.  A "Die Fligende Ungarin", 15 métert repült és közben lélegzetelállató szaltót jatott végre.
Gyarmati Anna az osztrák edzőjével - Anna kevéssel csúszott le a dobogóról, 4. helyen végzett. A "Die Fligende Ungarin", 15 métert repült és közben lélegzetelállató szaltót jatott végre.
A fiatal tehetség így annak ellenére, hogy egy hellyel lemaradt a téli olimpiáról, jelenleg a 6. helyen áll a FIS slopestyle szakágának világranglistáján, ezzel is bizonyítva, hogy a legjobbak között a helye.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.