Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka az olimpia helyett a világkupára edz

2014.01.21.

Gyarmati Panka az olimpia helyett a világkupára edz Gyarmati Pankának minimálisra csökkent az esélye, hogy kijusson az olimpiára. Hazánk legeredményesebb hódeszkása azonban nem csügged, további versenyeire edz, világkupa és meghívásos elitverseny is vár rá a következő hónapokban.
Egy hellyel maradt le a Szocsiban biztosan rajthoz állók listájáról Gyarmati Panka. Drámai versenyhétvégét követően 738 pontja van, azaz csupán 4 ponttal maradt le az olimpiai keretről a magyar sportoló. Az OTP Junior fiatal tehetsége a stonehami világkupa második fordulója során sokáig úgy tűnt, biztos olimpiai résztvevő, ám az utolsó pillanatban visszacsúszott a 25. helyre.

A Magyar Olimpiai Bizottság az utolsó pillanatig támogatja Gyarmati Pankát. Azaz, ha a héten valaki lesérül a női snowboard slopestyle szakágában, a soron következő lép előre, azaz az OTP Junior 25. helyen álló sportolója állhat rajthoz Oroszországban. Erre az esély meglehetősen kicsi, de csodák történhetnek.
Gyarmati Panka az Olimpiától függetlenül a 2013/2014-es világkupa szezonban jelenleg a 14. helyen áll.

További információk:
- Világkupa állása a 2013/2014-es szezonra:
>>itt megtekinthető<<

- Olimpiai ranglista:
>>itt megtekinthető<<

Addig is Panka tovább edz, és az olimpia helyett a következő kihívásokra koncentrál. Március elején zárul a 2013/2014-es világkupa szezon, ahol célja, hogy kiemelkedő 14. helyét tovább javítsa. Ezután az olimpiai rangú, meghívásos NineQueens, illetve a Red Bull SHR3D következik. Előbbi megmérettetésre a tíz legjobb női snowboardost hívták meg, beleértve a magyar lányt, utóbbi versenyen pedig Panka nem kisebb tisztet tölt be, minthogy ő lesz az osztrák-magyar csapat kapitánya.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.