Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka snowboardosunk olimpiai esélyes

2013.07.24.

Gyarmati Panka snowboardosunk olimpiai esélyes Legjobb női snowboardosunk a világranglista 34. helyén áll. Tíz hely és megvan az olimpia! Elindult a versenyidény, négy világkupa vár Gyarmati Pankára, aki ha jól teljesít az első két megmérettetésen, indulhat a XXII. Téli Olimpiai Játékokon és első snowboardosként képviselheti Magyarországot.
Megindult a visszaszámlálás, zajlik az olimpiai kvalifikáció a snowboard slopstyle szakágában, amelyben Gyarmati Panka felnőtt Európa-bajnok, junior világbajnok és többszörös magyar bajnok snowboardosunknak van komolyabb esélye, hogy rajthoz állhasson Oroszországban. Panka jelenleg a 34. helyen áll a női ranglistán, s ha augusztus 18. és 19. között az új-zélandbeli wanakai FIS Világkupán, valamint december 21. és 22. között az amerikai, Copper Mountain-beli világversenyen elért eredményével legalább tíz helyet javít, kvalifikálhatja magát az ötkarikás játékokra.
"Nincs sok verseny hátra Szocsiig, úgyhogy annak a párnak nagyon jól kell mennie, mert még nincs fix helyem az olimpiai kvalifikációban és nem is könnyű bekerülni. Jelenleg a 34. helyen állok, de nagyon jönnek fel a lányok, a létszám is megduplázódott az utóbbi időben. A legjobb huszonnégy mehet ki egyébként, így, hogy lefaragjak legalább tíz helyet, bőven van mit tennem. Először is alig egy hónap múlva Új-Zélandon igyekszem kihozni magamból a maximumot" – latolgatta olimpiai esélyeit a fiatal sportoló, aki keményen edz egész nyáron, hogy legjobb formáját hozhassa a világkupa-szezonban. Így Panka havon is gyakorol Amerikában a rengeteg szárazedzés, azaz a különféle cardio- és koncentrációs gyakorlat mellett.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.