Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért

Amerikában folytatta olimpiai kvalifikációját a magyar snowboardos

2014.01.02.

Gyarmati Panka tovább menetel Szocsiért Hazánk legeredményesebb snowboardosa, Gyarmati Panka is rajthoz állt a hétvégi olimpiai kvalifikációs világkupán az amerikai Copper Mountain-en. A sportoló a rossz versenyzési körülmények miatt taktikai váltásra kényszerült, ennek ellenére a huszadik helyen zárt, s előrébb lépve a világranglistán tovább küzd Szocsiért.
A világranglista 28. helyén várja Gyarmati Panka a következő olimpiai kvalifikációs versenyt a hétvégi világkupa után. Az OTP Junior fiatal tehetsége a szakadó hó miatt megváltozó versenykörülmények ellenére sikerrel teljesítette körét, és ötvenkét induló közül a huszadik lett.
A sportág pontozási rendszeréből fakadóan az utolsó pillanatig nyitott, ki indulhat Szocsiban. A legsikeresebb magyar hódeszkás előtt hat amerikai áll a ranglistán, s mivel egy nemzetet négyen képviselhetnek, Panka jelenleg két helyre van az indulástól az olimpiai kvóta alapján. A végleges indulási sorrend azonban január 19-én, a kanadai stonehami kvalifikációs világkupán dől el.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.