Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elmaradnak a magyarországi snowboard kupafutamok

2014.02.20. MSBSZ

Elmaradnak a magyarországi snowboard kupafutamok A szokatlanul enyhe téli időjárás miatt a 2014/2015-ös idényre halasztotta valamennyi magyar szervezésű kupafutamát a Magyar Snowboard Szövetség. A tartós hóhiány nem kedvezett a sportágnak az idei szezonban.
A Magyar Snowboard Szövetség 1989-es alapítása óta még soha nem volt példa arra, hogy egyetlen magyar kupafutamot sem tudott megszervezni. A szervezők az extrém meleg január és február, illetve a teljes hóhiány miatt döntöttek úgy, hogy törlik a hétvégére tervezett eplényi kupafutamot idei versenynaptárukból, sőt a márciusi Make Some Noise snowboard hétvége alatt tervezett második magyar kupafutamot valamint Diákolimpiát is jövőre halasztják.
Egyik magyar síterepen sem sikerült a leghidegebb hónapokban sem eleget hóágyúzni, így nem tudtak elegendő mennyiségű havat felhalmozni a snowboard parkokban, hogy megfelelő minőségű pályát alakítsanak ki. A Szövetség és a szervezők pedig ragaszkodnak a rendezvények megszokott magas színvonalához, ezért hosszas egyeztetések után az a döntés született, hogy a versenyeket áttolják a 2014/2015-ös szezonra.

Noha több környező ország sí- és snowboard pályáját is be kellett zárni a kedvezőtlenül enyhe időjárás miatt, a Fundango Snowboard Országos Magyar Bajnokságot megrendezik Murauban, 2014. március 13-16. között.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.