Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Két hazai sípályán ünnepelték a snowboard világnapját

2013.01.03.

Két hazai sípályán ünnepelték a snowboard világnapját A hódeszkások világnapja alkalmából két hazai sípályán is ingyenes rendezvények várták az érdeklődőket, ahol trükksulit, ingyenes oktatást és deszkatesztelési lehetőséget biztosítottak a szervezők. Mind az eplényi, mind a mátraszentistváni sípálya megtelt hódeszkásokkal.
A szervezők becslése szerint több, mint ezer snowboardos érkezett a frissen hóágyúzott pályákra. A világ legnagyobb snowboardrendezvényébe idén 35 országban 152 helyszín kapcsolódott be, ahova összesen közel 120 000 deszkás érkezett.

A legjobb magyar snowboardosok először Mátraszentistvánon tartottak bemutatót, majd átszelték az országot, és Eplényben mutatták be látványos trükkjeiket. A Magyar Snowboard Szövetség által támogatott rendezvény a két hazai sípálya összefogásával valósult meg, amely között a ridereket egy új Opel szállította.
Mátraszentistvánon gyönyörű napsütésben kezdődött a program, és az esti órákban Eplényben fejeződött be, kivilágított sípályán.

Mátraszentistván - Fotó: Horányi-Névy András
Mátraszentistván - Fotó: Horányi-Névy András
A válogatott csapathoz a 12 éves tehetség, Fritz Botond mellett Szigeti Viktor, hazánk legeredményesebb férfi snowboardosa is csatlakozott. Viktornak ez volt a szezon utolsó lazább hódeszkás napja, a napokban induló világkupa-sorozat ugyanis komoly megmérettetést tartogat a számára.

A csapatot színesítette Kis Benedeknek és a MakeSomeNoise snowboardrendezvény nagykövetének, Balogh Ádámnak a részvétele. A két versenyző felszabadult és fantáziadús hódeszkázásával megalapozta mindkét helyszínen a World Snowboard Day kellemes hangulatát.

Fotó: Horányi-Névy András
Fotó: Horányi-Névy András
A hódeszkások világnapjához jövőre is csatlakozik Magyarország, még több újdonsággal és programmal. A két legnagyobb síterep összefogása példaértékű volt, amely jövőre várhatóan még több érdeklődőt mozgat meg.

További infók: facebook.com/WSDHungary és world-snowboard-day.com

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.