Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kis Benedek versenyt nyert, Szerb Mátyás negyedik

2016.02.25. MSBSZ

Kis Benedek és Szerb Mátyás az elmúlt hétvégén Ausztriában, a QParks Tour Turracher Höhei állomásán versenyzett, ahol Kis Benedek slopestyle győzelme mellett a legjobb trükkért járó különdíjat is bezsebelhette, Szerb Mátyás pedig a negyedik helyet szerezte meg.
A Parks Tour egy nemzetközi freestyle snowboard bajnokság, amely 10 versenyből áll. A kiválasztott helyszínek többsége Ausztriában van, de rendeznek versenyt Svájcban és Németországban is. A sorozat kiváló lehetőséget biztosít a snowboardosok számára, hogy nemzetközi mezőnyben tegyék próbára tudásukat. A sorozat ifi kategóriáját tavaly a kecskeméti Fricz Botond nyerte.
Kis Benedek és Szerb Mátyás @Hoppipolla
Kis Benedek és Szerb Mátyás @Hoppipolla
Beni győztes körében az alábbi trükksort mutatta be: switch backside 540, frontside 720 és backside 720. A remek stílusban bemutatott menet a szezon első győzelmét hozta Beni számára.
A két kaposvári snowboardos a szezon kezdete óta szinte szünet nélkül Ausztriában edz. A QParks Tour mellett Európa-kupa futamokon indulnak. Céljuk, hogy elegendő FIS-pontot gyűjtsenek a FIS Világkupán való indulási jog megszerzéséhez.

Beni és Matyi néhány napos magyarországi pihenő után ismét Ausztria felé veszi az irányt. Folytatják az edzést ottani bázisukon, az Absolut Parkban (Flachauwinkl, Ausztria). Következő versenyük egy Európa-kupa futam lesz Bosznia-Hercegovinában, majd a hazai snowboardosok legnagyobb versenyén, a Snowboard Magyar bajnokságon vesznek részt, melyet március 11-15. között rendeznek az ausztriai Murauban.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.