Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra versenyeznek legjobb snowboardosaink

2012.10.04.

Újra versenyeznek legjobb snowboardosaink Gyarmati Anna és Sziget Viktor élete legjobb szezonjára készül. "Cél az olimpiai részvétel Szocsiban" - mondta Gyarmati Anna, aki gerincsérülése és több hónapos kényszerpihenője után újra deszkára állt. Szigeti Viktor hasonló célokkal és kirobbanó formában kezdte el a szezont.
Gyarmati Anna és Szigeti Viktor visszautazott Ausztriába és belevetette magát a snowboard iskolába, valamint az izzasztó edzésekbe, hogy felkészüljön a világversenyekre. Még csak véletlenül sem szeretnék megismételni legutóbbi szezonjukat, ahol mindketten lesérültek. Panka egy ugratás során eltörte gerinccsigolyáját, míg Szigi egy rosszul érkezett trükkje után eltörte a kulcscsontját. A baleset után a két sportoló hónapokig lábadozott, de mint mondják, nem hagyott bennük maradandó nyomot a szerencsétlen esés.
"Szerencsére teljesen meggyógyultam, amit az is bizonyít, hogy Európa legjobbjaként végeztem az Új-Zélandi világversenyen, aminek nagyon örültem. Tele vagyok energiával és remélem, jól sikerül az idei szezonom" - mondta Panka, kirobbanó formában.

Szigi szintén pozitívan kezdett neki a 2012/2013-as idénynek.
"Nyáron sokat sportoltam, erősítettem. Ez megalapozta a szezonomat, amelyből a legtöbbet szeretném kihozni"- tette hozzá.
Mindkét snowboardos az OTP Junior jóvoltából utazik a világversenyekre és képviseli hazánkat.
KOMMENTEK
Töri-074 | 2012.10.30. 18:15
Hajrá Szigi!!!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.