Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Marcus Kleveland - egy kivételes snowboardos

2017.11.23. Szászi Bernadett

Egyre több és egyre fiatalabb tehetség tűnik fel a freestyle snowboard sportban. Közülük az egyik legkiemelkedőbb a norvégiai Marcus Kleveland, az ő történetét mutatja be a Red Bull videósorozata.
Elképesztő ütemben fejlődik a freestyle snowboard sport. A pár éve még lehetetlennek tűnő trükkök ma már alapkövetelménynek számítanak. Minden rekordot megdöntenek, mindig van valaki, aki magasabbra ugrik vagy még egy csavart hozzátesz.

A norvégiai Marcus Kleveland is egy ilyen kivételes tehetség, elképesztő szinten snowboardozik, pedig még csak 17 éves. Az ő sztoriját mutatja be a Red Bull kétrészes videósorozata.

17 éves, 13 éve snowboardozik

Marcus Kleveland a norvégiai Dombasban született, ahol 3 évesen kezdett snowboardozni. Elképesztő ütemben fejlődött a tudása és már gyerekkorában elhatározta, hogy profi snowboardos akar lenni. 9 évesen már forgásokat és különböző trükköket tanult.

A középiskola második évétől magántanuló lett és teljes gőzzel a snowboardozásra koncentrált. A barátai szerint csendes srác mindennél jobban szeret snowboardozni. A legjobban azt szereti a profi versenyzésben, hogy rengeteg különleges helyre utazhat.

Marcus Kleveland snowboard sztori 1. rész

Ilyen emberekre van szüksége a snowboard sportnak

Az olimpiai bajnokok és X-games legendák mind elismerően nyilatkoznak róla. Fantasztikus tehetségnek és különleges stílusú ridernek tartják. Többen azt nyilatkozták róla, hogy ő a snowboardsport jövője.

Az új trükkökre mindig alaposan felkészül, lépésről lépésre építi fel a mozdulatsort. A felkészülésben nagy segítséget nyújt a trambulin, mellyel a levegőbe ugráskor szükséges testkontrollt tudja gyakorolni.

Szerinte a fejlődés sosem áll meg, minden trükköt lehet egy kicsit még jobban vagy egy kicsit másképp csinálni.

Marcus Kleveland snowboard sztori 2. rész
További infók és érdekességek Marcus Klevelandről: www.redbull.com
KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.