Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátra Open Freestyle Kupa futam február 20-21-ig

Billabong MuMus snowboard & freeski csapatverseny

2010.02.16.

Mátra Open Freestyle Kupa futam február 20-21-ig Mátra Open Freestyle Kupa futam és Billabong MuMus snowboard & freeski csapatverseny lesz február 20-21-én a Mátraszentistváni Síparkban.
Közel 5000 m³ havat készítettek a hétvégi snowboard versenyre Mátraszentistvánon.
Bár a keleti országrészben nem esett annyi csapadék, mint máshol, a Sípark hókészítő kapacitása újból bizonyított. A 10-12 méteres ugrások bemutatására is alkalmas big air ugratót idén is csak hóból építették meg. Az 5 méter magas óriási hóröptető már tökéletes formát is kapott és mindössze két nap alatt, összesen 8 munkaórával készült el. Ez az új ratraknak köszönhető, ami több száz lóerejével egészen meredek szögben tud óriási hódombokat megépíteni. A monstrum mellett még bőven jutott hó több korlát, box és más jib elem beépítésére, így a hétvégén Mátraszentistvánra érkező hódeszkások számos akadályon mutathatják be tudásukat.
Épül az ugrató a Síparkban
Épül az ugrató a Síparkban
Február 20-án, szombaton 13 órától rendezik a Port.hu Snowboard Kupasorozat következő állomását a színvonalas ugratón és a Slope Style akadály pályán. A hazai snowboard mezőny legjobbjait láthatjuk itt óriási repüléseikkel, valamint a feltörekvő freeski mezőny is itt méri össze tudását. A Mátra Open fontos ranglista verseny és a Sípark tulajdonosai továbbra sem tettek le róla, hogy itt újból bebizonyítsák hazánkban is rendezhető Magyar Bajnokság. A pálya építésénél a szervezők gondoltak az utánpótlás versenyzőkre is, ezért jó pár könnyen teljesíthető elem is be van építve a fiatalabbaknak és gyengébb tudásúaknak.

Vasárnap, a snowboard és a freeski hazai legjobbjai küzdenek a MuMuS csapatversenyen. Ezúttal nem az ugratóé lesz a főszerep, hanem a parkban található akadályoké (korlát, box, stb). Ezen a laza, jó hangulatú összejövetelen minden a csapatszellemről szól, ahol az egységeknek véletlenszerűen sorsolt trükköket kell végrehajtaniuk. Ha ez nem sikerül, a formáció kap egy betűt a MuMuS szóból. Ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a teljes MuMuS felirat akkor kiesik. Ez a verseny a sportolóknak izgalmas kihívás, amely a technikai tudás mellett, taktikai érzéket is igényel. A nézőknek pedig egy igazi freestyle iskola, ahol bármilyen trükk előfordulhat, a legegyszerűbbtől a legnehezebbig.

Program:
  • 2010. február 20. 13.00 Mátra Open freestyle snowboard- és sí verseny
  • 2010. február 21. 11.00 Billabong MuMuS snowboard & freeski csapatverseny
További információ:
Gémesi Jóka 30/9522-533 és Makács Péter 30/239/7745
www.billabong.hu

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.