Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátra Snowboard Open Alpin beszámoló

2010.01.25. Gémesi Jóka

Mátra Snowboard Open Alpin beszámoló Mátraszentistvánon a Síparkban rendezték meg a második Port.hu Snowboard Kupa Sorozat állomást. Az alpin snowboard mezőny legjava indult a versenyen, de a ranglista első tíz helyezettje mellett eddig soha nem látott fiatal versenyzők is rajthoz álltak a legfiatalabb 9 éves volt.
A ragyogó napsütésben és jó hókondíciók mellett rendezett versenyen végül a ranglista éléről Kiss Miklós vitte el a Mátra Open kupát.

A pálya a Sípark 3-as piros pályáján 12 kapuval, vertikális „banán” eltolásokkal és ritmusváltásokkal volt kiépítve. A viszonylag könnyű pályavezetés a fiatalok és amatőrök kedvében járt, de jelentőseket lehetett hibázni az elhúzott lassító kanyarokban így 1-2 másodperces időkülönbség is előfordult a legjobbak futamai között.

Erősen összetartó csapat az alpinos, együtt mozognak a versenyekre és ez a szoros közösség itt is pedáns részvétellel és hozzáállással gazdagította a napot. A profi versenyzők segítőkészek mind a rendezésben, pálya kiépítésben, mind a fiataloknak szóló tanácsokkal – barátságos volt a hangulat.

A Sípark teljes teltházzal üzemelt, több mint ezerötszáz jegy kelt el ezen a napon, gyors reparálás után a lesikló pályát azonnal megnyitották a nagyközönségnek is.
Lezárt pályával, különsorral a liftnél és profi pálya alap és hókészítéssel készült a versenyre a Sípark is.

Az amatőröknek is élvezhető versenypálya jó ötletnek bizonyult, minél több snowboardos bevonásával legközelebb banked óriás versenyt rendeznek a Síparkban.

Eredmények:

GYEREK
  • 1. Hrustinszki Tamás (1,13,67)
  • 2. Fogarasi Ábel (1,24,69)
  • 3. Banga Viktor (1,29,56)
NŐI
  • 1. Schneider Sára (61,64)
  • 2. Viszlay Vanda (63,95)
  • 3. Horvát Dorka (66,14)
AMATŐR
  • 1. Szilágyi Ferenc (60,33)
  • 2. Márkusz Roland (62,35)
  • 3. Szita Richárd (1,18,44)
PROFI
  • 1. Kiss Miklós (51,91)
  • 2. Pátkai Marcell (52,58)
  • 3. Sümegi Péter (53,66)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.