Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snow On Fire: Hódeszka versenyt rendeztek a Madarasi Hargitán

2012.03.21. Magyari Tekla

2012. március 7-11. között tartották a Snow On Fire elnevezésű snowboard-tábort és versenyt a Ridemore Klub szervezésében. A résztvevők és a rendezvény szervezői egyaránt úgy ítélték meg, hogy a szervezés, a megvalósítás és a hangulat is kiváló volt. A Madarasi Hargitai snowpark pedig csillagos tízest érdemelt.
A hosszúra nyúlt hétvégére összesereglett az egész freestyle sí- és hódeszkás társadalom színe-java, külföldi meghívottak érkeztek Csehországból, Lengyelországból és Magyarországról, akik még inkább emelték a rendezvény színvonalát. A szervezők úgy összegezték: egy hihetetlenül szép és jó adottságokkal rendelkező hely, különleges képességű emberek, és a Kinda Géza (főszervező) snowpark-építő tapasztalata kellett ahhoz, hogy létrehozzanak egy Romániában egyedülálló parkot és hogy ennyire sikeres legyen a Snow On Fire.
A különböző kategóriákban összesen 56 résztvevő versenyzett, s a szervezők nagy meglepetésére igencsak sok gyerek indult: 26 gyerek jelentkezett, ezzel ösztönözve a továbbiakban arra a szervezőket, hogy a versenyt a jövőben is bővíteni kell, teret és lehetőséget adva minél inkább a fiatal tehetségeknek is. A látványos versenyt és bemutatókat több százan követték figyelemmel, a Madarasi Hargita szinte teljes síző közönsége kíváncsi volt a hatalmas ugrásokra, forgásokra, a verseny nyújtotta pazar látványra.

A verseny kimondott siker a Slope Style Országos Bajnokság szempontjából is, így a résztvevők a Snow On Fire eredményeinek függvényében már a harmadik fordulót várják.

A Slope Style Országos Bajnokság II. fordulójának kategóriánkénti első helyezettjei:

Felnőtt/férfiak/sí: Vértes Janó
Felnőtt/férfiak/snowboard: Roman Dlauhy
Felnőtt/nők/snowboard és sí: Sonia Dragan

Snowboard/junior: Almási Péter
Sí/junior: Szász Ádám

Gyerek/snowboard/fiúk: Pascu Tudor
Gyerek/snowboard/lányok: Ruxana Brad
Gyerek/sí/fiúk: Septimiu Lupean
Gyerek/sí/lányok: Tara Freinademetz
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.