Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard fesztivál lesz Donovalyn

2012.02.14.

Snowboard fesztivál lesz Donovalyn A 11 éves múlttal rendelkező Sony Ericsson Snowboard Fest Szlovákia legrangosabb snowboardos eseménye, amely idén új helyszínre költözött, ezúttal a hazánkhoz közel eső Donovalyban kerül megrendezésre 2012. február 18-án.
Az esemény szervezői idén úgy döntöttek, hogy új helyszínt keresnek a snowboard fesztiválnak, a feltételeknek pedig tökéletesen megfelelt a PARK SNOW Donovalyban található "Rider's park" névre keresztelt freestyle pálya masszív kidobója.

Az esemény beharangozó videója
Európa számos országából látogatnak majd el ide, hogy hatalmas ugratásaikkal és trükkjeikkel a publikumot minél jobban elkápráztassák: Szlovákián kívül Svédországból, Finnországból, Norvégiából, Svájcból, Szlovéniából, Lengyelországból és Csehországból is érkeznek versenyzők.

A tét nem kicsi, hiszen a freestyle verseny összdíjazása 10.000 amerikai dollárra rúg!

További információk: www.snowboardfest.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.