Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard Magyar Bajnokság, FDG-AC Kupa

Murau - Kreischberg, Ausztria 2009. márc. 11-15.

2009.01.25. 2009.03.10. | frissítve: 2009.03.10.

Snowboard Magyar Bajnokság, FDG-AC Kupa 2009-ben már 17. alkalommal kerül megrendezésre a Snowboard Magyar Bajnokság március közepén Murauban. A hagyományos magyar bajnoki és magyar kupa futamok mellett nem maradhatnak el az amatőr versenyek, a hófoci bajnokság, a gumibelsőn csúszó kupa, és a felejthetetlen partik sem!
A snowboardosok és a freestyle síelők idén is bemutathatják az egész szezonban csiszolt látványos trükkjeiket a híres kreischbergi Big Air kidobón és a Slope Style versenyben az Airyparkban. A Boardercross és Sícross számok mellett idén is lesznek alpesi számok is mind a sízők, mind a snowboardosok számára. A Magyar Snowboard Szövetség és az Alpesi Club tapasztalt szervező csapata már javában dolgozik azon, hogy a lebonyolítás idén is az esemény rangjához méltó legyen. Az időjárás is megtámogatta az eseményt, hiszen az elmúlt héten szépen havazott a kreischbergi síterepen.

A tapasztalt "murausok" tudják, hogy a muraui bajnokság több, mint versenysorozat, igazi télzáró fesztivál. A pálya aljában a Citroen, Sprite és Smith sátrainál napközben folyamatos programok várják a versenyzőket és a nézőket egyaránt, a felvonózárás után pedig ugyanitt kezdődnek a délutáni programok: hófoci bajnokság, Ollie Jam, mindeközben pedig dj-k gondoskodnak a jó hangulatról.

Bár Murauban egyik este sem gond jó bulit találni, a szombat estére mindenki tartalékoljon még energiát, kora este mindenkit várnak a szervezők a közös "rider vacsorára" este pedig kezdődik az igazi össznépi buli, melyen már a friss bajnokokat is megünnepelhetik.

Idén először már interneten is lehet nevezni a versenyekbe, de természetesen a helyszínen ugyanúgy lehet jelentkezni a Fundango sátornál a versenyszámot megelőző napig.

Időpont: 2009.03.11–15. 5 nap, 4 éjszaka

Helyszín: Murau

Utazás: Egyénileg

Szállás: Ferien Park, Club Hotel, Relax Resort Kreischberg házias félpanziók, apartmanok Kreischberg közelében

Ellátás: Önellátás, reggeli vagy félpanzió

Bérlet: Kedvezményes kreischbergi

Biztosítás: Axa******

Árak: Lekérés alapján szallasok@alpesiclub.hu ill. telefonon a +36-1 4880312-es számon A szervezők mindenkit várnak, a rendezvényről és versenyekről folyamatos friss információ a www.fundangosports.com/murau2009 oldalon található.
KOMMENTEK

Szállástippek
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
14 hüttéből álló Woody Park üdülőfalu a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. A 6-9 fős, kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, többségükhöz szauna és jacuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.