Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard iskola kezdőknek - videokazetta

2006.10.13.

A snowboard csodálatos élvezetet nyújtó téli sport, mely könnyen és gyorsan elsajátítható, néhány nap, vagy megfelelő felkészüléssel akár órák alatt is. Ebben nyújt segítséget a SNOWBOARD ISKOLA KEZDŐKNEK, mely régi hiányt pótol: A Magyar Snowboard Szövetséggel és a Magyar Testnevelési Egyetemmel együttműködő RECLUB - a hazai snowboardoktatóképzés letéteményese - gondozásában napvilágot látott videokazetta az első többrészes magyar oktatófilm.
Az elméleti tudnivalók mellett a gyakorlatot csodás képsorok illusztrálják, melyek sokéves tapasztalattal rendelkező oktatók közreműködésével készültek. A sport szerelmesei mellett azoknak is szól ez a film, akik a kezdő lépéseknél tartanak, hiszen gyakorlati tapasztalataikat már össze tudják vetni a tanultakkal, s ebből számos hasznos tanulságot szűrhetnek le.

Az első részt főleg azoknak ajánljuk, akik még csak tervezik, hogy belekóstolnak: miért van az, hogy ha valaki egyszer snowboardra áll, szinte biztos, hogy azonnal beleszeret. Ezért ennek a kazettának ott a helye az első deszka, az első pár kötés, cipő mellett!

Ára: 3.900 Ft + 800 Ft postaköltség

Már nem rendelhető.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.