Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard Világnap az Arena Plaza Winter Parkban

2008. december 22.

2008.12.23.

Az Arena Plaza eddig egyedülálló téli élményparkjának tervezésekor találkoztak a szervezők az eddig hazánkban figyelmen kívül hagyott World Snowboard Day rendezvénnyel.
A WSF (World Snowboard federation) és egy nemzetközi rendezvény ügynökség az EuroSima fogja össze ezt az eseményt amelynek kijelentett célja, hogy a legnagyobb snowboardos összefogás legyen a világon.

A rendezvény központja egy weboldal, ahol az összes kandidáló ország, illetve helyszín megjelenik fotókkal és a helyi programokkal, ez idén egyébként egy video versennyel is kiegészült. A rendezvényen résztvevő közel negyven országból és több, mint 200 helyszínről, síterepről, snowboard parkból érkeznek be összefoglalók. A rendezvény első magyarországi helyszíne Budapesten a január 4-ig időjárástól függetlenül nyitva lévő Arena Plaza Winter Park snowboard pályája volt.
A Snowboard Világnaphoz kapcsolódó eseményeket a Winter Park és partnere a RE Club már szombaton elkezdte, a december 20-21. hétvége végig ingyenes volt a snowboardosoknak. Szombaton egész nap ingyenes snowboard tesztelési és bérlési lehetőség, volt a Snowboard Akadémia és a RE Club oktatóival és a Burton snowboardjaival. Délután két DJ játszott a fokozódó hangulat kedvéért a pálya mellett, illetve ekkor indult az ollie verseny, aminek lényege, hogy különösebb kidobó rámpa nélkül kell minél magasabbra ugrani snowboarddal a talajról. Ahogy már megszoktuk az első helyezett Volvo C30 teszthétvégét, a második GoPro digitális fejkamerát, a harmadik Rézangyal pálinkát nyert, de pukkantak a pezsgők is mindenki kezében a díjkiosztón. Hogy ne lankadjanak a programok megérkeztek a freeski versenyzők is - ők reggel saját szórakozásukra havat szállítottak a pályára egy jobb ugrató kialakításához – bámulatos tudásukat mutatták be a slide korlátokon, minden snowboardos csodájára járt ennek a feltörekvő sportágnak.
Vasárnap folytatódott az ingyenes nap snowboardosoknak, délutánra a Powcukor lányok foglalták el a pályát a Snowboard Világnap és egy kellemes közös csúszkálás alkalmából. A Powcukrok a Winter Parkban csajnapot szerveztek ami az ingyenes snowboardozás mellett oktatással és slide edzéssel járt. Délután háromkor készült egy csoportkép a lányokkal – ezt kerül fel a www.world-snowboard-day.com oldalra.
Ezen a hétvégén az Arena Plaza látogatói közül sokan itt próbálták ki életükben először ezt a sportot. Este héttől a Snowboard Világnap programja a Csendes nevű szórakozóhelyen folytatódott ahol az elmúlt évek legjobb hódeszkás filmjeit vetítették le a napközben kissé átfagyott fiataloknak.

A Winter Park egészen január 4-ig nyitva van hétköznap 15:00 órától, hétvégén 10:00 órától este 21:00 óráig, sí- és snowboard oktatással, mozgójárdával és a snowboardosoknak beépített három akadállyal.

Ollie verseny eredmények:
  • 1. Pajor Levente
  • 2. Dósa Samu
  • 3. Schneidhoffer Gábor
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.