Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard világnap december 18-án a Gödörben

2011.12.08. Gémesi Jóka

Snowboard világnap december 18-án a Gödörben Snowboardosok lepik el Budapest belvárosát december 18-án, vasárnap, hogy együtt ünnepeljék a snowboard világnapját közel 40 ország 50 ezer fiataljával. A deszkások látványos trükkökkel csúsznak le a 30 méter hosszú utcai pályán: a hosszú lépcsősoron, a korlátokon és mobil boxokon.
Ezen a napon az egész világ együtt tiszteleg a sport előtt. A világ legnagyobb snowboard eseményéhez Magyarország is csatlakozik, immár negyedik alkalommal. A snowboard pikniket eddig mindig más és más helyen szervezték, idén a Gödör Klub és annak terasza ad helyet a látványos bemutatóknak, a komoly tétversenynek és a számos kiegészítő rendezvénynek, így a filmvetítéseknek, snowboard börzének, és a hajnalig tartó bulinak.
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
World Snowboard Day a világ egy másik pontján
A rendezvény fő támogatója a legnagyobb hagyománnyal rendelkező innsbrucki Air&Style snowboard verseny főszponzora, a Burn. Így valósulhatott meg, hogy a budapesti esemény komoly tétversennyé vált, és a legjobb rider indulóként vehet részt az innsbrucki világverseny JIB összecsapásán, a világ legjobbjaival. A JIB a városi deszkázás összefoglaló neve, ahol a snowboardosok korlátokon, épületeken, lépcsőkön mutatják be trükkjeiket.

A hódeszkások világnapján több mint 130 rendezvény zajlik párhuzamosan a világon, amelynek egyik, számunkra meghatározó pontja Budapest belvárosa lesz, ahol 20:30 óráig ingyenes programok várnak mindenkit. Az esti bulira a belépő 1000 forint, amelynek fele levásárolható.

Program:
  • 11:00 - 19:00: Snowboard börze, vásár, filmek
  • 15:00 - 16:30: JIB verseny edzés
  • 17:00 - 19:00: Versenyek és DJ Szamosi
  • 20:00: Díjkiosztó
  • 20:30: Cadik feat Judie Jay
  • 23:30: Mango feat MC, Kemon
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.