Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Legjobb snowboardosaink meghódították Európát

2011.03.30.

Legjobb snowboardosaink meghódították Európát Gyarmati Panka és Szigeti Viktor, a legeredményesebb magyar snowboardosok kimagasló teljesítményt nyújtottak az összesített Európa Kupán. Míg Panka megnyerte a versenyt, addig Szigeti Viktor két versenyszámban is felállhatott a dobogóra: Big Air-ben második, Slope Style-ban harmadik helyezést ért el.
Ausztriában nevelkedő két nagy reménységünk, Gyarmati Panka és Szigeti Viktor folyamatosan bizonyít a nemzetközi porondon. Mielőtt Murauban magyar bajnoki címet szereztek, Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Szlovéniában egy hét alatt három Európa Kupafutamon vettek részt, majd a múlt hétvégi északi szomszédunknál, a szlovák Jasnán rendezett versenyen Panka megnyerte az összetett Európa Kupát, Szigi pedig Big Air-ben második, Slopestyle-ban pedig harmadik lett.
Gyarmati Panka - backflip
Gyarmati Panka - backflip
Megállás továbbra sincs számukra, hiszen elindult a Snowboard Junior Világbajnokság Valmalencoban, Olaszországban. Panka itt is jó esélyekkel indul, hiszen a szezonban már-már tökéletesre fejlesztette hátraszaltóját, és van még egy két meglepetés trükk is a tarsolyában, amivel bármikor előrukkolhat. A verseny után pedig jön a World Rookie Finals, ahol Panka a januári World Rookie Fest-en szerzett győzelmével szabadkártyásként indulhat.

Szigeti Viktor viszont csúnyán megsérült a legutóbbi szlovák versenyen: a medencecsontját ért nagy ütés következtében begyulladt egy fő ideg, ennek ellenére ő is elutazott Valmalencoba. Szigire még vár egy nagy megmérettetés az osztrák Hause Masters Big Air bajnokságon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.