Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Több száz snowboardos ünnepelt a Mátrában

2010.12.20.

Több száz snowboardos ünnepelt a Mátrában Még a mínusz 12 fokos hideg sem rettentette el a snowboardosokat, hogy elinduljanak a mátraszentistváni Síparkba, és részt vegyenek a hódeszkások világnapján, amikor 40 ország mintegy 70 ezer fiatalja együtt csúszik le a hegyről, és ünnepli az extrém sportot.
A napokon át tartó havazásnak és a hóágyúk folyamatos munkájának köszönhetően a Mátrába érkező közel 300 snowboardos kifogástalan pályán csúszhatott és egy hatalmas, a pálya történetének eddigi legnagyobb hóból épült ugratóján mutathatta be trükkjeit.
A Magyar Snowboard Szövetség, a Burn és a Burton segítségével létrejött snowboard pikniken a kezdőktől a profi riderekig mindenki együtt csúszott, és nyitotta meg a szezont.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.