Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek!

2015.01.06.

Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek! Burton Riglet Park - snowboard oktatás 3-6 éveseknek Donovalyban - az idei szezon újdonsága!
A gyerekek snowboard-tanulása soha nem volt még ennél könnyebb!
A riglet parkban létrehozott környezetben a gyerekek sokkal könnyebben sajátíthatják el a snowboardozás fortélyait, mint korábban. A sikerélmény gyakorlatilag már akkor megjelenik, amikor a kicsik felismerik, hogy miként tartsák meg az egyensúlyukat a deszkán, illetve az akadályok között.

Az újdonságként alkalmazott RIGLET SNOWBOARD JOJO segítségével az oktatók nagyon könnyen tudják a kis boardost irányítani, tanítani, a segédeszközök között vontatni, és ezzel rengeteg időt is spórolnak, ugyanis megmarad az effektív oktatásra a korábban állandó, le-, és felcsatolással elvesztegetett idő. A kimondottan gyerekek számára tervezett Mini Snowboard Parkot a már meglévő FunPark egyik különálló részében alakítjuk ki, és a hatékony tanulást segítő segédeszközökkel szereljük fel.
A fárasztó mászást kiváltó varázsszőnyegek természetesen ismét a gyerekek segítségére lesznek.

További információkért kattintson ide!
KOMMENTEK

Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re fekszenek. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak a közelmúltban épültek, kapacitásuk 4-8 fő.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.