Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában lesz a Magyar Diák Snowboard Bajnokság

Válogatott versenyzők is rajthoz állnak Mátraszentistvánban

2016.01.21. MSBSZ

2016. január 29-én a Mátraszentistváni Síparkban küzdenek majd a fiatal snowboardosok a „Magyarország Snowboard Diák Bajnoka” címért. A Magyar Snowboard Szövetség a versenyt az ausztriai Murauból “hozza haza” magyar síterepre, így többek számára válik elérhetővé.
A bajnokság rangját emeli, hogy több válogatott versenyzőnk is jelezte részvételét: a junior snowboardkrosszos Fehér Zsófia (Balassagyarmat) és a freestyle-os Fricz Botond (Kecskemét), valamint az utánpótlás keretből a szintén snowboardkrosszos Hollósy Laura (Budaörs) és Hrustinszky Tamás (Gödöllő). Boti csak a verseny miatt utazik haza Ausztriából, ahol jelenleg az egyik legismertebb snowboard tagozatos iskolába jár.
MSBSZ Diákverseny 2015
MSBSZ Diákverseny 2015
A versenyt a 3 napos Hófesztivál középső napján rendezik. Az indulókat a Burton és a Dakine jóvoltából a bajnoki cím mellett értékes nyeremények is várják. Az országos diákverseny jellegéből adódóan, korcsoportonként az első 3 helyezettek többletpontokat kapnak a felsőoktatási felvételijükhöz. Kiemelt díjazásként a hat legtehetségesebb induló egy ausztriai hosszúhétvégét nyer az Országos Felnőtt Snowboard Magyar Bajnokság és Diák Kupafutamra, melyben a résztvevők edző felügyelete mellett fejleszthetik tovább tudásukat és leshetik el a nagyok technikáját.

Időpont: 2016. január 29. péntek
Helyszín: Sípark Mátraszentistván
Versenyszám:
Banked Slalom
- Döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom verseny. Könnyű, mégis élvezetes versenyzési forma. Esélyegyenlőséget biztosít az alpin és freestyle szakág között. A verseny 2 futamos, a két futam közül a gyorsabb idő számít.

Részletes program a Magyar Snowboard Szövetség megújult honlapján található.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.