Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

December 21-én lesz a Snowboardosok Világnapja

2014.11.05. Biró Ágnes

December 21-én lesz a Snowboardosok Világnapja 9. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Snowboard Szövetség a World Snowboard Day-t, azaz a Snowboardosok Világnapját. A rendezvény honlapján egyelőre zajlik a helyszínek, események regisztrációja, várhatóan több mint 20 ország csatlakozik majd a kezdeményezéshez, köztük Magyarország is.
A világ, közte Magyarország is együtt ünnepel aranyvasárnap. Eplényben a Nitro Snowboards Hungary, Sopronban pedig a Magyar Extrém Sport Club jelezte eddig, hogy részt vesznek a World Snow Day nemzetközi programsorozatában.
Eplényben ekkorra tervezik a funpark nyitását, így ez lesz az év első napja, amikor összejöhet a környék snowboardos közössége. Ezen kívül idén is nagy hangsúlyt fektet az egész rendezvény a környezettudatos deszkázásra. Olyan aprónak tűnő üzeneteket próbálnak eljuttatni a résztvevőknek, melyek bár magától értetődőek lennének, sajnos nem mindig azok: Ne szemetelj az erdőben! Amit eldobnál, vidd el a zsebedben a következő kukáig! stb...

Reméljük Holle Anyó is kegyes lesz a szervezőkkel, és biztosítja a kellő hómennyiséget a rendezvény sikeres lebonyolításához!


További információ:www.world-snowboard-day.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.