Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

World Snowboard Day Sopronban - élménybeszámoló

2010.01.12.

World Snowboard Day Sopronban -  élménybeszámoló Decemer végén került megrendezésre a negyedik World Snowboard Day, aminek már Sopronban is negyedszerre örülhettek a "hódeszkások". A programban helyet kapott két premier is: egy soproni bringás film Swing Shift címmel és egy norvég "They came from..."-ra keresztelt snowboard film.
A már szokásosnak mondható forraltborozás természetesen idén sem maradhatott el, minthogy a filmeket követő zenés-táncos mulatság sem! Az est igazi érdekessége azonban az utolsó pillanatban beköszöntő égi áldásnak volt köszönhető... Ugyanis egy winchnek (wakeboardos behúzó gépezet) és Tominak (fejlesztő, tulajdonos és gépkezelő) köszönhetően igazi snowboardozást is láthattak a nézők, akik közül szerencsére sokan lelkesedésükkel (és hólapátolásukkal) emelték az este fényét és az eldobó méretét. A World Snowboard Day célja mindig is a sportág nagyobb körben történő népszerűsítése, megismertetése volt, amit egy parkolóban hirtelen megrendezett bemutatóval a szervezők maximálisan teljesítettek. Az a bizonyos cseresznye a hab tetején pedig az est jótékonysági vonulata volt, mivel a bulira befolyt 600 forintos belépő, teljes egészében egy gyermekotthon lakó javára lett "továbbadva".
Találkozzunk a következő WSD-en 2010. december 19-én a soproni Pub Fiction Clubban (és a parkolóban)! Forrás: www.rideguide.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.