Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Zibob, a carving szánkó

2013.03.04. Biró Ágnes

A legújabb őrület a pályákon a zibob (ejtsd: "zájbob"). A zibob nem más, mint egy kis műanyag ülés egy karral, ami kicsit szánkó, kicsit bob, kicsit pedig valami egészen új. A zibob igen könnyű, és speciális kiképzése miatt testünk egyensúlyozásával irányíthatjuk, mintha csak carvingolnánk!
Az idei szezonban már több európai, közeli terepen is rendeztek, illetve rendeznek zibob eseményt, versenyt, így például március 2-án Svájcban, Davos Klosters terepén nyílik alkalom az ismerkedésre az új sporttal, március 9-én Krompachyban, március 23-án pedig Turracher Höhe-n találkozhatunk vele.

Zibob - Winterfun for Everyone!
A teljes eseménynaptár
Zibob a Facebookon
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Peaks Aparthotel
2023-ban megnyílt, prémium aparthotel Turracher Höhe sípályáitól kb. 40 méterre! 2-8 fős apartmanok reggelivel, valamint á la carte étkezési lehetőséggel a hotel éttermében. Wellness: szaunák, pihenőterem, fitness.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.