Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A sítúrázás fénypontja: az új Tracker kötés

2012.11.10. Tettamanti Gábor

Az új Atomic Tracker kötés egyre több síelő számára hozza kézzel fogható közelségbe az érintetlen hómezők színtiszta izgalmát: a freeride kötés teljesítményét a túrakötések sokoldalúságával ötvözi. Daron Rahlves szavaival: "A Tracker forradalmat hoz a sítúrázásba."
A profi freerider Daron Rahlves úgy véli, az új Atomic Tracker "a tökéletes kötés arra, hogy kiélvezhessük az érintetlen hegyek minden egyes ízét". Ezt a lehetőséget most bárki kihasználhatja, mivel a Tracker rendkívül lapos építésű, kiemelkedő visszajelzést ad a terepről a freeride közben, segítve hogy még jobban irányíthassuk a sít. Az Atomic Tracker nemcsak laposabb, hanem szélesebb is a megszokott túrakötéseknél, így könnyebben felszerelhető a porhólécekre is. Könnyebbé és pontosabbá teszi az élezést is, és segítségével megerőltetés nélkül élvezhetjük a lesiklást.
Tracker 16
Tracker 16
A Hike & Ride technológia a könnyebb kezelhetőségért
A Tracker megkönnyíti és gyorsabbá teszi a hegymenet és a lesiklás közti váltást. A Hike & Ride kapcsoló használatával már nem kell lecsatolni a sílécet, ha át akarunk kapcsolni a hegymeneti és a lesiklási mód között – ez határozottan előnyös, különösen dimbes-dombos terepen. Lesikláshoz a sícipő egyszerű lenyomásával biztosan rögzíthetjük a kötést az alaplemezhez.
Az Atlas síléccel és a Tracker 130 sícipővel együtt a tökéletes megoldás
A Tracker az ideális kötés az Atomic széles túraléceihez és a túracipőihez. Azoknak a síelőknek, akik szeretnének Daron Rahlves nyomdokaiban járni, az Atlas tökéletes: a széles backcountry síléc könnyedén siklik a porhavon, de mégis optimális éltartást biztosít a kemény havon.
Az Atlas síléc
Az Atlas síléc
Rahlves a Tracker 130 sícipőt használja, amely ugyanannyira sokoldalú, mint a kötés: lesiklás közben ez a keskeny teljesítménycipő tökéletesen kihasználja a széles síléc felhajtóerejét, minden egyes grammnyi erőt pontosan közvetít – kompromisszumok nélkül. Egyetlen egyszerű mozdulattal hatékony túracipővé alakítható: ha kinyitod a Power Control Release kapcsolót, a sícipő szára előre tud mozdulni a hatékony hegymenet érdekében.
Tracker 130 sícipő
Tracker 130 sícipő
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.