Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Rauris
Titkos tipp családok részére!
Új kiskabinos lift és sípálya!
Lachtal
Hóbiztos sízés 1600 és 2222 m közötti magasságban
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Donovaly
11 km sípálya & 16 sílift
Budapesttől csak 200 km-re!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

A stájer kedvenc, Lachtal

2017.12.01.
1.660 és 2.222 m-es magasság között terül el a stájerországi Lachtal síterep, ahol 35 km-nyi szuper pályát élvezhetünk! A kicsiket igazi síbirodalom várja sok vidám programmal, a síelésen kívül kipróbálhatjuk a sífutást, az esti szánkózást, korcsolyázást és a jégtekét is. Irány Lachtal és a történelmi Oberwölz városka!

A legendás Lachtal

Lachtal nagy vonzereje alpesi karaktere, sok-sok változatos síterepe és különleges hüttevilága. 10 modern felvonója és liftje 1.660 m-ről 2.222 m-es magasságig szállítja a téli sportolókat. Szép széles, napos sípályák gondoskodnak szuper síélményeinkről 35 km-en át. A 10 km-nyi sítúraútvonal, mint a „Zinkenschlucht“ vagy a „Grosslachtal“ még egy különleges pluszt ad téli pihenésünknek a mesés alpesi tájakon.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az utóbbi években a versenyeiről is híres lett Lachtal, hiszen a 2015-ös Freestyle Ski & Snowboard világbajnokság keretein belül 2 versenyt is itt tartottak.
A síelésen kívül is találunk bőven kikapcsolódási lehetőséget, ugyanis: sífutópálya, kivilágított szánkópálya és korcsolyapálya is vár.

Gyermekbarát síterep

A gyermekbarát jelző különösen igaz Lachtal síterepére, ahol a Brunner síiskola oktatói legjobb tudásuk szerint tanítják a kicsiket. Varázsszőnyeg, Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, "buckapálya" és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit, kis szerencsével pedig a pálya vidám bohócával is találkozhatnak.

Lachtal & Kreischberg a "stájer kedvencek"

Most minden Lachtal / Kreischberg síbérlet dupla síélményt garantál. Így kedvünk szerint carvingozhatunk vagy boardozhatunk Stájerország két legkedveltebb és legnagyobb síterepén.

Oberwölz - kis város, nagy nyüzsgés

A lachtali sícentrum közelében a Wölzer Tauern hegységben fekszik a kis történelmi városka, Oberwölz, ami máig megőrizte középkori jellegét, így a szokások és hagyományok is fontos szerepet játszanak a Wölzertal / Wölzi-völgy életében. Egy kellemes téli séta alkalmával mindenképpen érdemes betérni a hangulatos, tradicionális vendéglőkbe. A téli sportok szerelmeseit jégtekecsarnok, kivilágított korcsolya- és szánkópálya várja, illetve Oberwölz városból ingyenes síbusz szállítja utasait Lachtal pályáira, garantálva ezzel a stresszmentes utazást.
Rauris Oberwölz-Lachtal Idegenforgalmi Hivatal - kapcsolat:
E-mail: info@oberwoelz-lachtal.at, Tel.: +43 3581/8420
Web: www.oberwoelz-lachtal.at www.lachtal.at (magyar nyelvű honlapok!)
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 203 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...