Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aukció az UNESCO javára: egy életre szóló élmény

2012.06.25.

Aukció az UNESCO javára: egy életre szóló élmény Egyedülálló, életre szóló élményben lehet része annak a négy párnak, akik a meghirdetett aukción a legtöbbet ajánlják: a Ramsaui Turisztikai Hivatal szervezésében ugyanis most egy éjszakát tölthetnek el a szerencsések a szabad ég alatt elhelyezett ágyakban, lélegzetelállító helyeken, a Dachstein környékén.
Egyedülálló kezdeményezés, egyedülálló alkalom: Ramsauban a szerencsések egy igazán romantikus éjszakát tölthetnek el a szabad ég alatt, az UNESCO Világörökséghez tartozó környék legszebb pontjain. A kiválasztott helyek: a Dachstein gleccser, a Rittisberg csúcs, a Silberkar szurdok, és egy zöld alpesi legelő. A ramsaui turisztikai iroda az Ebay-en indította el aukcióját. Itt lehet licitálni az exkluzív éjszakára. Az árverést megnyerő párokat 2012. július 27-29. vagy augusztus 10-12. közötti hétvégén várják Ramsauban életük talán legkülönlegesebb éjszakájára.

Lepd meg a kedvesed és éld át életed éjszakáját!
Információk:
  • A licit 2012 június végéig tart, a legnagyobb összeget ajánló nyer.
  • Ramsau az UNESCO világörökség helyszínei közé tartozik. A boldog nyaralók által ajánlott pénzösszeggel pedig az UNESCO-t támogatják, így feledhetetlen élmény mellett a cél is nemes!
  • A vendégeknek Ramsauig önállóan kell eljutniuk, itt megvacsorázhatnak illetve bevásárolhatnak, majd megkezdődik az élmény: különleges szállásukra már a helyi turisztikai iroda munkatársa szállítja őket.
  • A helyszínen természetesen nincs se áram, se folyóvíz, de wc-ről gondoskodnak. A vendégek zseblámpákat és fáklyákat kapnak, hogy ne a sötétben tapogatózzanak. Azok, akik igazán szeretnek eggyé válni a természettel, a reggeli mosdást a kis patakban oldhatják meg, a reggeli pedig piknikkosárban érkezik!
  • A különleges ötlet támogatója az IKEA, amely az ágyakat és az ágynemüt biztosítja.
További részletek: www.charity-bett-ramsau.com.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.