Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az Alpok leggyorsabb nyelvtanfolyama Nassfelden

2014.01.17.

Az Alpok leggyorsabb nyelvtanfolyama Nassfelden 2014. január 10-től péntekenként, Karintia legnagyobb síterepén, Nassfelden a síelők az "Az Alpok leggyorsabb nyelvtanfolyamán" vesznek részt a Millennium Expressz sífelvonó kabinjaiban, amíg 17 perc alatt a hegycsúcsra felér a sílift, hogy elsajátítsák a legfontosabb karintiai kifejezéseket.
Nassfeld, Karintia legnagyobb és legmodernebb síterepe és Ausztria legjobb 10 síterepének egyike, a „nice surprise“ mottóhoz hűen, mindig tartogat meglepetéseket!

A legújabb meglepetés az "Alpok leggyorsabb nyelvtanfolyama": a Millennium Express utasai a felvonó kabinjaiban egy karintiai nyelvtanfolyamon vesznek részt, hogy nyelvileg is jobban kiismerjék magukat a hüttékben és a sípályákon. A 17 perces utazás alatt, amíg a felvonó felér a csaknem 2000 m-es tengerszint feletti magasságba, olyan kifejezéseket sajátíthatnak, mint a "Pfiateich" (karintiai köszöntés), "Jagatee" (forró rumos tea) vagy "Kasnudeln" (jellegzetes karintiai étel, túróval töltött tészta).
Napfürdőzés
Napfürdőzés
Amikor a villámtanfolyam elvégzése után a síelők kilépnek a felvonó kabinjából a hegytetőn, még egy oklevelet is kapnak a leggyorsabb nyelvtanfolyam sikeres elvégzéséről!

KOMMENTEK
Viktória22 | 2014.02.24. 20:56
Zseniális ötlet

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhotel Marcius csillagcsillagcsillag
Hagyományos alpesi stílusban épült hotel Nassfeld szívében, 1.300 méteren, csak 80 méterre a legközelebbi sífelvonótól! 2-5 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.